Fun Factory B Balls duo

Fun Factory

€34.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze B-Balls zijn het antwoord op de vraag die ik vaak kreeg in de winkel: of de Smartballs met de rollende gewichtjes ook anaal te dragen zijn?

Interessant idee, dat zeker, maar dat is niet veilig! Zonder "basis" bestaat het gevaar dat die dekselse toy niet meer uit uw rectum te vissen valt.

Deze B-Balls hebben een basis, een soort ankertje dat tussen uw billen blijft, zodat ze niet kunnen verdwijnen. Verder lijken het inderdaad net Smartballs. Het middenstuk is iets meer rigide en iets dikker dan bij de Smartballs.

De B-Balls blijven waar ze thuishoren tijdens het vrijen. De beweging van de balletjes geeft een heel interessant extra gevoel, ze reageren op uw bewegingen! Hierdoor krijgt elke stoot, elke samentrekking, een extra "kick" en dimensie.

De gepatenteerde bewegende balletjes binnenin de balletjes masseren de vagina en indirect ook de G-spotzone tijdens het vrijen. Bij mannen masseert de dubbele plug de gevoelige prostaat. Partners voelen de bewegingen van de B-Balls ook als ze de balletjes zelf niet dragen.

De B-Balls kunnen langere tijd gedragen worden, omdat ze een kleine basis hebben die tussen de billen zit zonder dat het opvalt. Ze zijn ook geruisloos! Niemand hoeft te weten dat u ze draagt.

Het zijn echter geen kleine balletjes, dus inbrengen best met wat geduld, opwinding en glijmiddel op waterbasis.

Afmetingen van de balletjes: Ø 3.2 cm voor de kleine bal, Ø 3.6 cm voor de grote bal.
Voor en na gebruik reinigen met warm water en zeep of met speciale toy cleaner. Pjur Med Clean is een antibacteriële spray die geen alcohol bevat.
Materiaal:
100% hygiënisch silicone, niet-poreus en makkelijk schoon te maken. De B-Balls kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Te combineren met watergebaseerd glijmiddel.