Fun Factory Bouncer dildo

Fun Factory

€69.90 - €79.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis & discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Unieke dildo met rollende gewichtjes van Fun Factory: de imposante BOUNCER heeft een redesign gekregen en is er nu in flashy purple en sage green.

Op het eerste zicht is de Bouncer een gewone dildo, weliswaar met mooie rondingen op de juiste plaatsen. Mààr deze "shakedildo" heeft een geheimpje, dat je alleen opmerkt als je hem vastneemt of gebruikt:

Drie dansende kogeltjes zitten gevangen in holle balletjes, binnenin de rondingen. Je voelt ze heen en weer rollen met de geringste beweging. Ze doen je vagina samenknijpen rond de dildo. Wat er ook kan gebeuren is dat jouw spieren de balletjes doen rollen.

Een nieuwe, onverwachte stimulatie, resonerende trilllingen in je vagina zonder motor! Het is een uniek Fun Factory design en volstrekt geruisloos. Gebruik je de dildo in een strap-on, dan krijgt de ontvangende partner met elke beweging een delicieuze verrassing!

De smalle basis heeft een knap design - heel plat om dicht bij je partner te blijven - en met opvallende rode onderkant. De basis is perfect om in een harnas te gebruiken, maar functioneert ook als zuignap op gladde ondergronden, zodat je hem in de douche of op een tafel kan vastzetten.

Een all-round geweldige dildo die je niet snel beu wordt!

Kenmerken

Afm.: 18,5 cm, Ø 3,9 cm

Materiaal: 100% medisch silicone. Made in Germany. Soepel en licht indrukbaar. Buigzaam maar toch stevig. Keert naar de originele positie terug.

Kleuren:

Sage Green 79,90 (vernieuwd design 09/2023)

Flashy Purple 79,90 (vernieuwd design 09/2023)

Red 69,90 (origineel design)

Hoe? Reinigen voor en na elk gebruik. Op de dildo een waterbasis of hybride glijmiddel aanbrengen. Solo of met partner. Past in elk harnas op deze website.

Uniek: Het golvend design maakt de dildo zeer aangenaam voor vaginale massage, dus in- en uit bewegingen. 

Orgastisch: De balletjes rollen en botsen binnenin - bij de geringste beweging en samentrekking - en spreken de verschillende lagen van de bekkenbodemspieren aan. Elke beweging heeft samentrekkingen tot gevolg, en elke samentrekking geeft een beweging van de balletjes. Samentrekkingen bevorderen het orgasme.

Tip: Met de Bouncer kunt u oefenen om uw vaginale spieren samen te trekken op de verschillende niveaus, aan de basis, in het midden en op de tip van de dildo (of penis ^^).

En achteraan? Geen probleem, de dildo is 100% veilig voor anale penetratie.

Nog vragen? Stuur tot 22u 's avonds een berichtje via WhatsApp, antwoord tijdens werkdagen tussen 15u en 22u.

 

2 jaar garantie

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Bounce me in!

    Posted by Tc on 13th Dec 2022

    Vaginale stimulatie zegt me maar weinig dus een dildo is ook niet zo mijn ding. Maar omdat deze Bouncer voorzien is van bewegende binnenballetjes, durfde ik mij er wel aan wagen. Ik kende van andere speeltjes de meerwaarde van stimulatie door dansende balletjes dus écht mis kon het niet gaan. En ik had goed gedacht, de balletjes die bij elke beweging ronddollen, voelen echt lekker en geven een extra dimensie. Met zijn licht golvende vorm, is deze dildo zeker ook een aanrader om anaal te gebruiken. Geen brute vorm en dus te felle stimulatie, maar een zachte massage door de zachte golving. Tenminste als je rustig beweegt (of de dildo stabiel staat/plakt),... anders gaan de balletjes weer rondtollen als zot. Wat ook leuk is als je dat aankan. Door de grote en platte basis, is de Bouncer ook perfect om te gebruiken in een harnas. Een dildo met een meer uitgesproken zuignapvorm heeft al eens de neiging om toch door de harnasring te floepen, maar deze gaat en kan absoluut nergens heen.

Videos Hide Videos Show Videos