Fun Factory Fun Cup menstruatiecups

€19.90 - €34.90
(2 reviews) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

De ecologische en lichaamsvriendelijke manier om je menstruatie op te vangen. Door hun uitgekiende vorm blijven de cups van Fun Factory beter in je vagina zitten.

Onderaan de cup vind je een verdikking zodat het makkelijk is om de cup terug te vinden; vast te pakken en uit te halen. Dit zit echter mooi verborgen.

Niemand ziet dat je een cup in hebt en jij kan je regels bij wijze van spreken* vergeten!

 

Veel voordelen!

Vriendelijk voor je portemonne: Het equivalent van 4 tot 6 tampons per keer dat je de cup draagt! Gaat dus veel langer mee dan een tampon.

Vriendelijk voor je lichaam: glad en soepel medisch silicone dat zich aanpast aan je lichaam en je lubricatie en vaginale flora met rust laat. Gedaan met droogheid en irritaties achteraf.

Vriendelijker voor het milieu: de silicone cup gaat jaren mee. 

Opgelet er waren vroeger dubbele kits* met telkens 2 dezelfde cups en 1 driehoekig opbergzakje voor 34,90 euro. Daar hebben we alleen nog de B-variant van in stock. Beperkt!

Apart kosten ze 19,90 euro voor telkens één enkele cup (A altijd in turquoise OF B altijd in grape) met een vierkant opbergzakje met trektouwtje.

De Explore Kit bevat dan weer één A in de kleur pink en één B-cup in de donkerblauwe ultramarine kleur. Voor als je ze allebei wil proberen of echt twee verschillende maten nodig hebt.

Het gepatenteerde Tyvec opbergzakje ademt, pluist nooit en is eenvoudig machinewasbaar!

Welke cup is het beste voor mij?

Weet je niet zeker of de FUN CUP SIZE A of B geschikt is voor jou? Laten we kijken. Vergeet niet dat elk lichaam anders is, en het kiezen van jouw maat is een kwestie van uitproberen. We hebben een paar suggesties hieronder en we raden aan te beginnen met de EXPLORE KIT als je het niet zeker weet.

MAAT A - Kleiner (5,3 cm, Ø 4 cm, 20 ml)
Stevige siliconen voor meer controle tijdens het inbrengen
Geschikt voor: licht bloedverlies, de vrouw die houdt van een kleinere cup, vrouwen jonger dan 30 die geen bevalling hebben gehad

MAAT B - Groter (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
Zachtere siliconen voor een comfortabele pasvorm die geschikt is voor zwaar bloedverlies
Geschikt voor: zwaar bloedverlies, vrouwen die een bevalling hebben gehad en/of ouder zijn dan 30

Maat B is nog beperkt beschikbaar in de vroegere doosjes van 2 stuks met driehoekig magnetisch sluitend Tyvec zakje.

EXPLORE KIT (1 MAAT A & 1 MAAT B)
Geschikt voor: vrouwen die niet zeker weten welke maat ze moeten gebruiken en voor vrouwen die verschillende bescherming wil tijdens lichte dagen en zware dagen.

*Het overkomt ons wel eens dat we gewoon vergeten dat we de cup in hebben. Dat is nog het allergrootste voordeel, je voelt geen verschil dagdagelijks als je een cup gebruikt. Het lijkt wel alsof je je regels niet hebt! We raden je dat niet aan; voor een goed begrip, je leegt en wast de cup best minimaal 2x per volledige dag van 24u.

2 jaar garantie.

2 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Fun cups

  Posted by Céline on 5th Jun 2021

  Dit is mijn eerste ervaring met menstruatiecups en ik ben echt zeer tevreden. Ze zijn van goede kwaliteit en worden geleverd met een handig transportzakje. De cup is gemakkelijk in te brengen en te verwijderen, je voelt de cup niet zitten, kan 12u gebruikt worden, eenvoudig te reinigen. Ik ben zo blij met dit milieuvriendelijk en veilig alternatief voor tampons, wat een verademing!!!

 • 4
  Hele fijne cup!

  Posted by Sarah on 12th Nov 2020

  Deze cups zitten echt super goed. Doordat ze ergonomisch gevormd zijn heb je geen last van het harde steeltje dat schuurt tegen de wand van je vagina. Ik keek wel een beetje op tegen het inbrengen maar uiteindelijk verliep het super vlot. Je hoort de cup ook vacuum zuigen waardoor je meteen weet of die goed zit. Verder voel je hem helemaal niet zitten. Ik ben super blij dat ik ben overgestapt naar deze cup! Kleine sidenote: ik (24 jaar met hevig bloedverlies en zonder kinderen) gebruik de small.

Videos Hide Videos Show Videos