Fun Factory Fun Cup menstruatiecups

Fun Factory

€19.90 - €34.90
(2 reviews) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De nieuwe, ecologische en lichaamsvriendelijke manier om je menstruatie op te vangen. Vriendelijk voor je portemonne: Het equivalent van 4 tot 6 tampons per keer dat je de cup draagt! Gaat dus veel langer mee dan een tampon.

Vriendelijk voor je lichaam: glad en soepel medisch silicone dat zich aanpast aan je lichaam en je lubricatie en vaginale flora met rust laat. Gedaan met droogheid en irritaties achteraf. Vriendelijker voor het milieu: de silicone cup gaat jaren mee. 

Opgelet er is een kit met telkens 2 dezelfde cups (A + A of B + B) en 1 opbergzakje voor 34,90 euro. Deze dubbele kits zijn niet meer in productie en je kan via ons dus de laatste exemplaren kopen. Deze bevatten een driehoekig opbergzakje. 

Of je kan ze apart kopen voor 19,90 euro voor telkens één enkele cup (A OF B) met een vierkant opbergzakje met trektouwtje.

De explore kit tenslotte bevat één A en één B-cup.

Als je er twee koopt, laat het discrete opbergzakje je toe om de hele dag door 1 cup te dragen en/of deze discreet op het toilet door de 2de te vervangen. Het gepatenteerde Tyvec opbergzakje ademt, pluist nooit en is eenvoudig machinewasbaar!

WELKE CUP IS HET BESTE VOOR MIJ?
Weet je niet zeker of de FUN CUP SIZE A of B geschikt is voor jou? Laten we kijken. Vergeet niet dat elk lichaam anders is, en het kiezen van jouw maat is een kwestie van uitproberen. We hebben een paar suggesties hieronder en we raden aan te beginnen met de EXPLORE KIT als je het niet zeker weet.

MAAT A - Kleiner (5,3 cm, Ø 4 cm, 20 ml)
Stevige siliconen voor meer controle tijdens het inbrengen
Geschikt voor: licht bloedverlies, de vrouw die houdt van een kleinere cup, vrouwen jonger dan 30 die geen bevalling hebben gehad

MAAT B - Groter (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
Zachtere siliconen voor een comfortabele pasvorm die geschikt is voor zwaar bloedverlies
Geschikt voor: zwaar bloedverlies, vrouwen die een bevalling hebben gehad en/of ouder zijn dan 30

EXPLORE KIT (1 MAAT A & 1 MAAT B)
Geschikt voor: vrouwen die niet zeker weten welke maat ze moeten gebruiken en voor vrouwen die verschillende bescherming wil tijdens lichte dagen en zware dagen.

2 jaar garantie.

2 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Fun cups

  Posted by Céline on 5th Jun 2021

  Dit is mijn eerste ervaring met menstruatiecups en ik ben echt zeer tevreden. Ze zijn van goede kwaliteit en worden geleverd met een handig transportzakje. De cup is gemakkelijk in te brengen en te verwijderen, je voelt de cup niet zitten, kan 12u gebruikt worden, eenvoudig te reinigen. Ik ben zo blij met dit milieuvriendelijk en veilig alternatief voor tampons, wat een verademing!!!

 • 4
  Hele fijne cup!

  Posted by Sarah on 12th Nov 2020

  Deze cups zitten echt super goed. Doordat ze ergonomisch gevormd zijn heb je geen last van het harde steeltje dat schuurt tegen de wand van je vagina. Ik keek wel een beetje op tegen het inbrengen maar uiteindelijk verliep het super vlot. Je hoort de cup ook vacuum zuigen waardoor je meteen weet of die goed zit. Verder voel je hem helemaal niet zitten. Ik ben super blij dat ik ben overgestapt naar deze cup! Kleine sidenote: ik (24 jaar met hevig bloedverlies en zonder kinderen) gebruik de small.

Videos Hide Videos Show Videos