Skip to main content

Fun Factory RYDE

Fun Factory

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Unieke dubbele 'grinding' dildo van Fun Factory, de enige in zijn soort. In een neutrale zwarte of olijfgroene kleur.

In het kort: Je kan de dildo op een glad oppervlak plakken en dan starten met in het midden te gaan zitten, je schommelt en wrijft met de anus en de vulva tegen de dildo aan. Naarmate je meer opgewonden bent, kan je op één van de dildo's naar keuze gaan zitten, of op allebei. Een goed bedachte toy dus voor een aangename en natuurlijke overgang van uitwendige naar inwendige stimulatie en dubbele penetratie.

De RYDE is een uitnodiging om alleen of met een partner te genieten van grinding - dus wrijven - op velerlei manieren, eventueel in combinatie met penetratie of dubbele penetratie. Het is een stevige dubbele dildo die in de eerste plaats bedoeld is om één enkel lichaam te plezieren. De gladde basis kan je stevig positioneren zodat je helemaal autonoom aan de slag kan.

Dit is dus géén pegging dildo, dus niet één die je als vrouw vaginaal kan dragen om dan met het andere deel iemand te penetreren.

Het is in de eerste plaats de bedoeling dat één enkele persoon van de grinding, enkele of dubbele penetratie geniet. Grinding en wrijving kunnen helemaal op zich volstaan als seksuele activiteit, maar het is in ieder geval een niet te missen opstap naar penetratie. Je kan het grinden op de tot zien als opwarming, of als penetratie niet gewenst is. Je kan op de RYDE zitten (in het midden) en met de vulvalippen en clitoris naar hartenlust te grinden of te wrijven op het oppervlak.

De RYDE is een unieke en fantasierijke toy die veel mogelijkheden biedt, we hebben alle mogelijkheden zeer zeker nog niet kunnen overzien. Volgens ons kan je toch met twee personen van de penetratie van de RYDE genieten, al zal dit afhangen van het standje en de configuratie van de partners.

Een paar ideeën:

  • De RYDE op een hard oppervlak of tegen de douchewand plakken en zo berijden of er tegen grinden.
  • De basis van de RYDE aan een andere, kenmerkende rode 'Louboutin' basis van een FUN Factory toy plakken, zo krijg je een zeer lange greep of handvat om de machtige RYDE als een soort tovenaar mee te hanteren. 
  • Of - in dezelfde opstelling -, kan je met het ene uiteinde dubbel penetreren (een serieuze RYDE voor die persoon!) en het andere uiteinde enkel gebruiken (dus, je dildo naar keuze), waardoor je eventueel toch een pegging dildo krijgt. Niets houdt je tegen om het geheel in een harnas te verankeren.
  • De zuignap basis maakt het sowieso mogelijk om de toy zonder meer in een harnas te gebruiken om je partner te plezieren met de RYDE, de basis van de RYDE zit dan tegen je aan net zoals de basis van om het even welke andere dildo die je in een harnas zou gebruiken.
  • Doordat de basis zo plat is, kan je heel dicht bij je partner blijven voor zo veel mogelijk close contact. 

Kortom, een intrigerende dildo die je niet snel beu wordt!

 

Kenmerken

Afm.: 10-12,3 cm, Ø 3,8 cm

100% hypoallergeen en niet poreuze medische siliconen.

Made in Germany. Soepel en licht indrukbaar. Buigzaam maar toch stevig. Keert naar de originele positie terug.

Hoe gebruiken?

Je kan de dildo op een glad oppervlak plakken en dan starten met in het midden te gaan zitten, je schommelt en wrijft met de anus en de vulva tegen de dildo aan. Naarmate je meer opgewonden bent, kan je op één van de dildo's naar keuze gaan zitten, of op allebei.

Reinigen voor en na elk gebruik. Op de dildo een waterbasis of hybride glijmiddel aanbrengen. Solo of met partner. Past in elk harnas op deze website.

Uniek: De zachte ribbels en de indrukbare dunnere tip - als een vingertop - maakt de dildo zeer aangenaam voor vaginale of anale massage, dus in- en uit bewegingen. 

Nog vragen? Stuur tot 22u 's avonds een berichtje via WhatsApp, antwoord tijdens werkdagen tussen 15u en 22u.

 

2 jaar garantie op onze toys

Videos Hide Videos Show Videos