Skip to main content

Liberator Bon Bon Dildo- en Positiekussen

€99.00
(No reviews yet)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Superdeluxe sekskussen. U kan er elke dildo of vibrator in kwijt, met of zonder basis. Vervolgens gaat schrijlings op het kussen zitten voor een ritje op uw dildo! Heerlijke nieuwe ervaring.

Het Bon Bon dildo- of positiekussen kunt u alleen of met een partner gebruiken. Gaat u er alleen op zitten, dan kan u zich helemaal uitleven, alsof u een echte partner berijdt. Bent u met twee, dan heeft u de handen vrij om uw partner te plezieren en omgekeerd, uw partner heeft het voorrecht om u te zien 'rijden' op uw speeltje en kan u ook nog oraal of op een andere manier bevredigen.

Het zeer stevige Bon Bon kussen geeft u de nodige handige 'lift' zodat uw partner zich niet zo diep hoeft te bukken om dichterbij te komen voor orale seks. 

Wordt vacuüm geleverd in een vrij kleine doos, en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Miss Poppie schreef er een leuke review over!

Afmetingen:

38 cm L x 20 cm B x 30 cm hoog.

Onderhoud:

Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Bon Bon te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat u niet van het kussen schuift, en dat het kussen zelf ook niet makkelijk verschuift.

Binnenin een zeer stevige foam die telkens terug in vorm komt en blijft, hoe vaak u het kussen ook berijdt of indrukt. 

 

 
2 jaar garantie