Skip to main content

Liberator Bon Bon Dildo- en Positiekussen

Liberator

€119.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Superdeluxe sekskussen. U kan er elke dildo of vibrator in kwijt, met of zonder basis. Vervolgens gaat schrijlings op het kussen zitten voor een ritje op uw dildo! Heerlijke nieuwe ervaring.

 

Het Bon Bon dildo- of positiekussen kunt u alleen of met een partner gebruiken. Gaat u er alleen op zitten, dan kan u zich helemaal uitleven, alsof u een echte partner berijdt. Bent u met twee, dan heeft u de handen vrij om uw partner te plezieren en omgekeerd, uw partner heeft het voorrecht om u te zien 'rijden' op uw speeltje en kan u ook nog oraal of op een andere manier bevredigen.

 

Het zeer stevige Bon Bon kussen geeft u de nodige handige 'lift' zodat uw partner zich niet zo diep hoeft te bukken om dichterbij te komen voor orale seks. 

 

Wordt vacuüm geleverd in een vrij kleine doos, en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Miss Poppie schreef er een review over! https://misspoppie.be/review-liberator-bonbon-wat-een-heerlijk-seks-kussen/

 

 

 

Afmetingen:

38 cm L x 20 cm B x 30 cm hoog.

Onderhoud:

Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Bon Bon te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat u niet van het kussen schuift, en dat het kussen zelf ook niet makkelijk verschuift.

Binnenin een zeer stevige foam die telkens terug in vorm komt en blijft, hoe vaak u het kussen ook berijdt of indrukt. 

 

2 jaar garantie

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 4
    Liberator Bon Bon

    Posted by Sarah on 3rd May 2021

    Het vergt wat oefening om de juiste positie te vinden. Het kussen heeft wat de neiging om te bewegen op een gladde ondergrond zoals de vloer. Op bed maakt de matras dan weer dat hij wat inzakt bij het berijden. Eens je wat je ritme en positionering hebt gevonden doet het goed zijn werk. Pas op met realistische speeltjes die een nogal brede bassi hebben (door bv grote "testikels"), die zijn wat moeilijker te positioneren, maar het lukt wel. Het kussen is subtiel en kan doorgaan als ergonomisch kussen. Ik heb het zelfs al gebruikt als ruggensteun om 's avonds wat tv in bed te zien, of om mijn benen wat in de hoogte te leggen. De stof is een aangenaam materiaal.

Videos Hide Videos Show Videos