Skip to main content

Liberator Wedge Positiekussen

€109.00
(No reviews yet)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Een beetje lift kan een groot verschil maken bij het vrijen, maar een kussen is niet altijd de beste oplossing. Het zakt altijd in uw matras weg, of het verschuift, het is niet hoog en stevig genoeg.

De Liberator Wedge is stevig en kan makkelijk het gewicht van twee kloeke volwassenen dragen. De Wedge verschuift NIET, en ook uw bewegende lichaam blijft waar het is gepositioneerd.

De stevigheid van de Wedge is ideaal voor de nodige steun tijdens het vrijen. De hellingsgraad geeft u een betere penetratiehoek voor de missionarispositie of voor anale seks, maar zorgt ook voor de perfecte hoogte voor langere orale sessies, zodat u geen last krijgt van krampen in de nek en er echt voor kunt gaan!

De Wedge maakt nieuwe posities makkelijker en bevredigender door de penetratiehoek groter te maken, zodat de penetratie dieper wordt, en de sensatie verhoogd wordt. De extra lift zorgt voor meer G-spot stimulatie.. Kortom, seks met de Wedge voelt intenser! 

Als u de Liberator Wedge een keer geprobeerd heeft, zal u zich afvragen hoe u zo lang zonder heeft gekund. 

De "shapes" van Liberator kunnen onderling gecombineerd worden, zodat u zelf unieke ervaringen kunt creëren. Bekijk ook de Wedge/Ramp Combo, de Esse en de andere shapes voor meer posities en ideeën.

Wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Afmetingen:

35,6 cm L x 61 cm B x 17,8 cm hoog.

Onderhoud:

Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Wedge te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Wedge als het ware aan andere Liberator shapes "kleeft", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

2 jaar garantie