Liberator Wedge Positiekussen

Liberator

€119.00
(2 reviews) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een beetje lift kan een groot verschil maken bij het vrijen, maar een kussen is niet altijd de beste oplossing. Het zakt altijd in uw matras weg, of het verschuift, het is niet hoog en stevig genoeg.

De Liberator Wedge is stevig en kan makkelijk het gewicht van twee kloeke volwassenen dragen. De Wedge verschuift NIET, en ook uw bewegende lichaam blijft waar het is gepositioneerd.

De stevigheid van de Wedge is ideaal voor de nodige steun tijdens het vrijen. De hellingsgraad geeft u een betere penetratiehoek voor de missionarispositie of voor anale seks, maar zorgt ook voor de perfecte hoogte voor langere orale sessies, zodat u geen last krijgt van krampen in de nek en er echt voor kunt gaan!

De Wedge maakt nieuwe posities makkelijker en bevredigender door de penetratiehoek groter te maken, zodat de penetratie dieper wordt, en de sensatie verhoogd wordt. De extra lift zorgt voor meer G-spot stimulatie.. Kortom, seks met de Wedge voelt intenser! 

Als u de Liberator Wedge een keer geprobeerd heeft, zal u zich afvragen hoe u zo lang zonder heeft gekund. 

De "shapes" van Liberator kunnen onderling gecombineerd worden, zodat u zelf unieke ervaringen kunt creëren. Bekijk ook de Wedge/Ramp Combo, de Esse en de andere shapes voor meer posities en ideeën.

Wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Afmetingen:

35,6 cm L x 61 cm B x 17,8 cm hoog.

Onderhoud:

Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Wedge te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Wedge als het ware aan andere Liberator shapes "kleeft", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

2 jaar garantie

2 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Positiekussen

  Posted by Anoniem on 2nd Dec 2022

  Dit kussen is echt geweldig. De ideale hoogte voor vele standjes. Je glijdt niet weg zoals op andere kussens. Ideale hoogte ook voor een marathon cunnilingus. Makkelijk wasbaar.

 • 5
  de max

  Posted by Leen on 13th Apr 2021

  allerlei posities mogelijk, heel stevig kussen, al veel fun op gehad. Ik mis wel handvaten langs de zijkanten.