Liberator Fascinator Throe Seksdeken

€159.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Nooit meer last van, hoe zeg je dat, "seks spoortjes?", op uw zetels of beddengoed!

De Fascinator Throe is een sexy soort tv-deken met geheime functie, hij beschermt namelijk uw zetel, bed en/of linnen tegen vlekken. U kent dat wel, ejaculatievlekken, glijmiddel, massageoliën... of wijn!

Tuurlijk, een handdoek kan ook, maar sensueel of handig is anders. De meeste handdoeken zijn te klein. Niet zacht (genoeg). Een handdoek is maar een handdoek, en zelfs handdoeken kunnen doorlekken.

Zo'n Fascinator Throe ziet er niet alleen fantastisch uit, het is volledig ondoorlaatbaar (100% waterproof) en voelt zeer sensueel en comfy aan. De ene kant is fluwelig, de andere kant satijnig. Kan dus aan de twee kanten gebruikt worden voor een andere sensatie.

Na gebruik hoeft u hem alleen nog in de was te gooien.

De throe valt niet op in uw leefomgeving. Het is echt een prachtig tv-deken, maar dan mét bijkomende functie. En groot: 1m80 op 1m37!

Proudly made in the USA. Liberator biedt een uitzonderlijke kwaliteit artikelen. De Throe is een uiterst fluwelig deken dat speciaal werd ontworpen om vocht, zoals liefdesvocht, glijmiddelen en oliën, af te voeren en tegen te houden.

1m80 op 1m37 groot.

 

2 jaar garantie.