Liberator Esse Lounger seksmeubel

Liberator

€1,089.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis verzending twee tot drie weken
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Luxueus, spannend en intens! Seks op een Esse Lounger is een hele belevenis. Gebouwd in de VS door de grote specialist van de seksmeubels en kussens: Liberator. De designs zijn gepatenteerd.

De Esse Lounger is een stevig gebouwde maar licht te hanteren seksmeubel. Gebruikt u hem niet voor de seks, dan kan u er perfect een boekje in lezen of tv op kijken. Het is lekker loungen als in een ligzetel.

De Lounger bestaat uit de zetel zelf, een "Scoop" om apart mee te schommelen of om het ligvlak van de Esse plat te maken, en een "Headrest" hoofdsteun die je ook als extra hoogte kan gebruiken voor staande posities, of om de knieën op te leggen.

Samen maken deze drie items enorm veel posities mogelijk of mogelijk interessanter: de hoek voor orale seks of van de penetratie verandert en u kan zich rustig concentreren op uw sensaties, in alle comfort.

De steun die de Esse Lounger biedt kan maken dat u beiden bepaalde posities veel makkelijker en veel langer kan aan houden. Geen rugpijn of nekpijn meer. En een hernieuwd welzijn tijdens seks, omdat het zuiver over genot kan gaan.

Hoewel de Esse Lounger best wat uitspattingen kan verwachten, is hij erg stevig en blijft hij stevig staan. De meegeleverde extra's blijven er goed op liggen. En ook u zelf blijft er goed stabiel op liggen of zitten. Als u de Liberator Esse een keer geprobeerd heeft, zal u zich afvragen hoe u zo lang zonder heeft gekund. 

Kleuren:

De Lounger is via Loveware beschikbaar in twee kleuren: merlot (een diep rood) en velvish black. Andere kleuren op aanvraag rebecca@lovewarebe

Levertermijn:

Twee tot drie weken. Vermeld uw telefoonnummer aub bij de bestelling, het is mogelijk dat wij u voor de levering wensen te contacteren.

Afmetingen Lounger:

162 cm L x 61 cm B x 73 cm hoog. Wordt vacuüm geleverd in een onopvallende doos van 40 x 40 x 77 cm, en hij weegt 18 kilo en zet uit bij het uitpakken tot de afmetingen bereikt zijn. Dit gaat heel snel. :)

Onderhoud:

Machinewasbare microfiber cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Esse Lounger te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Scoop en de Headrest als het ware aan de Esse Lounger "kleven", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

2 jaar garantie.