Liberator Heart Wedge Positiekussen

Liberator

€119.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Kleine zusje van de populaire Wedge, in de vorm van een hartje. Dit kussen is heel decoratief. Het misstaat in geen enkele slaapkamer, wat het des te leuker en ondeugender maakt om het als sekskussen te gebruiken.

Een beetje lift kan een groot verschil maken bij het vrijen, maar een gewoon hoofdkussen is niet ideaal. Het zakt in je matras weg, of het verschuift, het is niet hoog en stevig genoeg.

De Liberator Heart Wedge is stevig en hoog genoeg, en het kan makkelijk het gewicht van twee volwassenen dragen. Net als de grotere Wedge verschuift ook de Heart Wedge NIET, ook niet als u in beweging bent.

De stevigheid van de Liberator sekskussens zijn ideaal voor de nodige steun. De hellingsgraad geeft een betere penetratiehoek voor de missionarispositie of voor anale seks, maar zorgt ook voor de perfecte hoogte voor langere orale sessies, zodat u geen last krijgt van krampen in de nek en er echt voor kunt gaan!

De Heart Wedge maakt nieuwe posities makkelijker en bevredigender. De extra lift zorgt voor meer G-spot stimulatie.. Kortom, seks met een Wedge voelt intenser! 

Als u de Liberator accessoires een keer geprobeerd heeft, zal u zich afvragen hoe u zo lang zonder heeft gekund. 

De "shapes" van Liberator kunnen vaak onderling gecombineerd worden, zodat u zelf unieke sekslandschappen kunt creëren. Bekijk ook de Wedge/Ramp Combo, de Esse en de andere shapes voor meer posities en ideeën.

Wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Afmetingen:

45 cm L x 35 cm B x 17,8 cm hoog.

Onderhoud:

Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Heart Wedge te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.

Materiaal:

Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Wedge als het ware aan andere Liberator shapes "kleeft", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Hartjesssss!

    Posted by Tc on 9th Dec 2022

    Oh wauw, heerlijk kussen! Ik haalde het nog maar uit de verpakking en was al verliefd... Die kleur! En ik ben doorgaans niet voor rood of roze toestanden, maar deze is echt prachtig. Nog mooier in het echt want dat is moeilijk op foto vast te leggen. En dat heeft waarschijnlijk ook alles met de fluweelzachte stof te maken. Het kussen is echt stevig en heeft er geen problemen mee om een sterke knuffelbeer van 90kg te ondersteunen. Het enige wat hard inzakt, is de matras van het bed. We hebben het kussen nog maar één keer gebruikt en ik vraag mij nu al af, zoals in de beschrijving staat te lezen, hoe we het al die tijd zonder hebben gedaan. Kortom, een must have!

Videos Hide Videos Show Videos