Fun Factory B Ball uno

Fun Factory

€29.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

B Ball Uno is een vrij stevige plug met een flexibel smal schachtje, zodat de bolle plug zich wel aan uw lichaamsvorm aanpast. In het balletje zit een geruisloos rollend gewichtje dat reageert met elke beweging.

Stel je voor dat je als vrouw vaginaal gepenetreerd terwijl je de anale plug draagt: je G-spot zal extra gestimuleerd en aangeduwd worden bij elke beweging. Ook een penis zal het balletje voelen zitten en allicht genieten van de extra kick.

Hou je van spanking? Stel je deze extra stimulatie voor bij een portie billenkoek. Of draag de B Ball stiekem bij het uitgaan, je zal er gegarandeerd sneller naar huis van willen gaan. Goed voor je seksleven en voor je portemonnee!

Hou je van nog meer, dieper of groter? Ga dan voor de B Balls duo. Zelfde soort toy, maar dubbel zo groot.


- Niet poreus en makkelijk te reinigen
- Smaller uiteinde voor makkelijker inbrengen
- Ontworpen en van a tot z gemaakt in Duitsland 
- Smalle basis past perfect tussen de billen en voorkomt accidentjes


Afmetingen: 7,3 cm; Ø balls: 1,8 - 3,2 cm; 52 g 

Materiaal: medisch silicone

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel, bij voorkeur de Confort Anal van YESforLOV.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 4
    Poepfun!

    Posted by Chris on 19th Dec 2021

    Comfortabele beginners plug van het formaat 'snel ff inpluggen'. Maar vergis je niet want deze is klein maar wel heel fijn. Aanvankelijk misschien wat 'teleurstellend', maar eens je aan de wandel gaat, is het best een intens gevoel met het bewegende binnenballetje. Sterker nog, je gaat niet meer willen stilstaan en een extra blokje om of rayons in de supermarkt doorlopen waar je eigenlijk helemaal niet moet zijn. Aanschuiven (lees stilstaan) aan de kassa, is het moeilijkste deel. Maar wandel gerust die extra kilometer want de T-vorm valt zeer comfortabel tussen de billen. Ook leuk om te combineren met een vaginaal trileitje waardoor ook het binnenballetje van de plug gaat ronddollen. Zeker ook een ideaal poepegat-opwarmertje voor verdere anale spelletjes.