Tracy's Dog Erotische Adventkalender

Loveware

MSRP: €490.00
€249.00
(You save €241.00 )
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Beperkt aantal exemplaren in stock.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze exclusieve* 'Tracy's Dog' erotische Advent kalender bevat een reeks van 24 originele volwassen toys, kinky items en massage artikelen, om aan verschillende soorten wensen en fantasieën tegemoet te komen. Kalenders als deze zijn een buitenkans om elke dag met een verrassing te komen en elkaar of jezelf te plezieren en te ontdekken.

Geschikt voor wie nog weinig uitgeprobeerd heeft,want je krijgt veel waar voor je geld. Maar ook de aficionado zal zijn of haar gading vinden, de selectie is zeer gevarieerd.

In totaal zitten in de uitklapbare discrete 'boek' verpakking 10 (!) lichaamsveilige en oplaadbare speeltjes, waaronder als klapstuk de Tracy's Dog "OG Pro 2 Clitoral Sucking vibrator" met Pleasure Air technologie - waarvan de review viraal is gegaan omdat ie zo geweldig goed geschreven was - , een kegeltrainer, natuurlijk glijgel, 4 intieme inspiratie producten en maar liefst 8 soft bondage producten. 

De bedoeling is dat je elke dag één deurtje opent om zo naar Kerstavond, Oudjaar of een andere gelegenheid af te tellen. Je kan ook op 1 januari beginnen, of naar Valentijn aftellen. Alles is mogelijk, als je zin hebt in een challenge of boost voor je seksleven!

De prijs is scherp. De verkoopwaarde van de afzonderlijke producten is ongeveer 500 euro. Prijs voor alles samen, alleen in deze Tracy's Dog Adventkalender: 249 euro.

*Voor zo ver we kunnen zien is deze kalender voor Europa alleen bij ons verkrijgbaar, wacht niet als je hem graag zou hebben! 

Kenmerken:

- Geschenkset voor 24 dagen plezier

- Zowel toegeklapt als opengeklapt mooi en stabiel te plaatsen.

- Eventuele batterijen zijn bijgeleverd.

- Zorgvuldig geselecteerde reeks producten, voor zowel beginners als liefhebbers op het gebied van intieme wellness.

- Een scala aan items ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende verlangens en nieuwsgierigheden.

- Bevat 24 producten variërend van lichaamsveilige vibrators en massagers tot sensuele accessoires.

- Gepresenteerd in een geraffineerde doos, waardoor het een perfect cadeau is voor jezelf of een geliefde.

- Twee jaar garantie op de toys.

2 jaar garantie op onze toys