Next Level Orgasm Toyset

Fun Factory

Was: €189.70
Now: €169.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een mooie set om je een 'next level' orgasme te bezorgen. Twee combineerbare bestsellers van Fun Factory en een Toybag. Leuk voor hem én voor samen. Aan een voordeelprijs!

Wat zit er in de box?

1x NOS in Deep Sea Blue

De vibrerende penisring van het merk Fun Factory. Zoals gewoonlijk is hun design net iets beter dan dat van de anderen. Waarom? Omdat de vorm beter dan de meesten aan de seksuele anatomie is aangepast. Niet rond, maar precies de juiste vorm met de juiste druk die nodig is voor het behoud van het bloed in de zwellichamen. NOS maximaliseert zo de erectie zonder onnodig knijpen.

Voor koppels: De zachte en flexibele ring is zo gevormd dat de twee oortjes tijdens penetratieseks de clitoris kunnen bereiken, of zelfs als het ware omarmen. De NOS heeft een heel aantal fijne 'rumbly' vibraties en is makkelijk en intuïtief aan - en uit te zetten.

Voor hem: Draai de oortjes naar de balzak voor een extra massage samen met het gebruik van de Manta. Intens! En precies wat je nodig hebt voor een solo verwensessie als man. 

1x MANTA in Deep Sea Blue

Volgens ons is de Manta één van de beste penis toys op de markt. De stroker is precies goed gevorm voor de penis en kan ook ingezet worden solo of voor extra intense orale seks. De vleugeltjes zijn super flexibel, ze kunnen alle formaten penissen zacht maar stevig omarmen. En omdat ze zo dun zijn flapperen ze ook bij het vibreren. Ze zijn dan erg leuk om gericht mee te stimuleren op kleinere plekjes.

Voor hem: Beweeg de Manta als een vibrerende stroker op en neer over de schacht en de eikel van de penis. Of laat hem met zijn uitgekiende vorm of flapperende vleugeltjes zijn werk doen op en rond het gevoeligste plekje, daar waar de voorhuid aan de eikel vast hangt. Je hoeft er dan niét mee op en neer te bewegen voor een orgasme!

Voor koppels: De Manta kan ook op vulva's gebruikt worden en tijdens penetratieseks. De Manta wordt dan een brede cockring zonder afspannend effect, maar des te leuker voor de partner die er met de schaamlippen tegen kan wrijven. Je kan de Manta ook zien als een soort buffer of bumper als je minder diepe penetratie wil maar toch het gevoel van diepe penetratie wil benaderen. En hetzelfde geldt voor gebruik tijdens orale seks; de Manta wordt een vibrerende verlengstuk van je mond: deep throat zonder diep te gaan.

1x TOYBAG M

Gepatenteerde toybag van Fun Factory. Tyvec is een licht, ondoorzichtig, waterproof en ademend materiaal dat er voor zorgt dat je je toys stofvrij kan opbergen na gebruik. Dit formaat toybag kan een aantal toys herbergen. Kan gewoon in de wasmachine!

Alle toys van Fun Factory zijn Made in Germany, waterproof en oplaadbaar. Ze zijn in medische silicone van de hoogste graad vervaardigd, zodat er geen onzuiverheden in het materiaal zitten en er ook niet in kunnen. Toys van Fun Factory zien er zelfs na vijftien jaar gebruik nog steeds even mooi uit!

Prijs van de afzonderlijke producten: 189,70 euro.

Prijs van de deze set: 169,90 euro. 

Beperkte vooraad.

Magnetische USB Laders* mee geleverd.

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel voor de meest aangename resultaten.

*Opgelet, deze toys hebben twee verschillende motoren en laders. De laders mogen onderling niet verwisseld worden om schade aan de motor te voorkomen.

2 jaar garantie op de toys

Videos Hide Videos Show Videos