Skip to main content

YESforLOV Gel Orgasmique Vibrant

YESforLOV

€34.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Om de nieuwe YESforLOV vibrerende orgasmegel te ontwikkelen trok product manager Benoit helemaal naar de amazone. Hét plantaardige ingrediënt dat hij zocht komt daar vandaan en is in de meest pure, koud geëxtraheerde vorm alleen daar verkrijgbaar. 

In samenwerking met een Spaans labo werd aan het actieve vibrerende ingrediënt, afkomstig van wat ze er de 'elektrische margriet' noemen, een reeks complementaire actieve ingrediënten toegevoegd voor sensueel gebruik, dermatologisch getest en door proefpersonen goed bevonden. 

De gel is geconcentreerd en daarom in een 'roll-on' stick verpakt. Juist om te voorkomen dat je te veel van het product zou aanbrengen. Niet dat dat gevaarlijk is, maar wel om onnodig verlies van product tegen te gaan. Je hebt er maar een heel klein beetje van nodig om het pulserende, verrassende effect te voelen. 

Gebruiksaanwijzing

YESforLOV CBD Gel Orgasmique Vibrant kan uitwendig of inwendig worden aangebracht op al uw erogene zones, en is ook erg leuk op de lippen om er een verrassende kus mee te geven. De enige plek waar de gel niet schijnt te werken is vreemd genoeg op de tepels.

Op de mond, de lippen, de clit en de eikel daarentegen zorgt het product snel voor een trillend, verrassend effect van gerichte pulsaties. Het gestimuleerde plekje trilt en wordt intens warm. Het effect is zeer plaatselijk en tijdelijk, maar goed merkbaar. Pure sensatie!

De aroma's van kiwi werden toegevoegd omdat dit 100% plantaardige product van nature een groene kleur heeft, dus werd het kiwi. Een aroma dat je niet vaak aantreft in sensuele producten, maar dat wel een extra frisse en exotische dimensie geeft.

De gel kan dus overal gebruikt worden, je hebt er niet veel van nodig, en het is geschikt om tijdens een orale of andere vrijpartij voor extra sensationele trillingen te zorgen, en zo orgasmes intenser te maken.

Te proberen: vibreren zonder vibrator! ^^

 

Oorsprong bestanddelen

Made in Spain, bestanddelen o.a. afkomstig uit de amazone en verpakking Made in France

94 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Getest onder gynaecologisch toezicht.

Geschikt voor alle soorten slijmvliezen.

20ml flacon met metalen roller. 

Bewaarinfo

Niet in het licht en bij kamertemperatuur bewaren.

Zet in de koelkast om extra verkoelend effect toe te voegen als je de roller op de tepels zou willen gebruiken.

Houdbaarheidsdatum: 12 maanden na opening

Goed om weten

Compatibel met sexspeeltjes, condooms en al je cosmetica.