Skip to main content

YESforLOV Gel Orgasmique pour le Point G

YESforLOV

€29.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze gels maken orgasmes intenser en verlengen het plezier ervan. Ze zijn samengesteld met natuurlijke actieve ingrediënten - 88% van de inhoud buiten water - die de zenuwuiteinden op verschillende manieren prikkelen. Verken nieuwe manieren om te genieten!

YESforLOV Gel Orgasmique pour le Point G is een gel die je met de vingers kan aanbrengen op de G-spot of P-spot. De gel helpt de erectiele weefsels op te zwellen, stimuleert de zenuwuiteinden, en versterkt het aanspannende effect dat opwinding heeft op de gevoeligheid van de plek.

Een druppeltje volstaat. De tube is goed voor 30 applicaties. Ook heel geschikt voor de glans van de clitoris of de penis. Intenser dan de Gel Orgasmique pour le Clitoris, die een iets andere werking en samenstelling van de actieve bestanddelen heeft.

Ruikt lekker en smaakt heerlijk. YESforLOV producten zijn vegan en niet getest op dieren.

Kenmerken

Inhoud 10g.

100% Made in France.

Dermatologisch en gynaecologisch getest.

Respecteert zelfs de meest gevoelige slijmvliezen.

Actieve bestanddelen

Kigeline extract: een actief ingrediënt dat vaginale ontspanning vermindert. Het "aanspannende" effect leidt tot productie van collageenvezels en verhoogt de vulvaire en vaginale tonus voor harmonieuze, sensationele omhelzingen.

Sensehot TM: een molecule die speciaal is samengesteld om een cascade van neuro-zintuiglijke reacties op te wekken die leiden tot het gevoel van warmte.

L-Arginine: een actief ingrediënt dat de vaginale circulatie naar de erectielichamen helpt verbeteren en de perivasculaire zenuwen stimuleert die nodig zijn voor seksuele opwinding.

Pepermunt: een actief ingrediënt dat de doorbloeding helpt verbeteren om het verlangen aan te wakkeren in een levendige sensatie van warm en koud.

Vitamine E Tocopherol: wordt erkend als een belangrijke antioxidant. Het wordt gebruikt als een natuurlijk conserveringsmiddel, maar ook om de microcirculatie van de huid te verbeteren en de huidelasticiteit en hydratatie te behouden.

Ingrediënten

Aqua, glycerin, propylene glycol, aroma, benzyl alcohol, carbomer, ethylhexylglycerin, aspartame, arginine, ethyl menthane carboxamide, butylene glycol, limonene, vanillyl butyl ether, kigelia africana fruit extract, tocopherol.