Skip to main content

All About Your Clit Toyset

Fun Factory

Was: €169.90
Now: €149.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een mooie set die helemaal aan de clit gewijd is. Twee combineerbare toys van Fun Factory en een Toybag. Om alle mogelijkheden van puur clitorisplezier te ontdekken. Aan een voordeelprijs!

Wat zit er in de box?

1x STRONIC Petite in Pastel Lilac

De kleine beginnerspulsator van het merk Fun Factory. De Stronic Petite is een toy die vanzelf kan heen en weer bewegen. Ze heeft een interessante vorm voor de gerichte stimulatie van de inwendige clitoris. De golfjes maken dat je het voelt als je je erectie aan de binnenkant tegenkomt en stimuleert. Je merkt dat je zwellichamen harder worden.

Je kan de toy handenvrij gebruiken om volledig in de fantasie en het gevoel te gaan. Of je kan hem af en toe draaien naar een andere zijde van je vagina. Links, rechts, boven, onder... de stimulatie is altijd weer anders!

Uiteraard is Stronic Petite ook geschikt als eerste kennismaking met pulserende toys. Het afgeplatte, zachte en flexibele uiteinde maken dat je er voorzichtig en gradueel mee kan penetreren. De toy is niet dik en rond, maar eerder wat smaller afgeplat, met zachte golfjes. 

1x VOLITA paars

De Volita is het kleine zusje van de machtige Volta van Fun Factory. De flexibele dunne vleugeltjes flapperen zachtjes en in één enkel standje. De Volta is een grote oplaadbare toy met veel standen en grotere vleugels. Volita is een toy die je uitsluitend uitwendig kan gebruiken en die zéér fijn en gericht, eerder zachtjes maar toch intens kan aanvoelen. De bedoeling is dat je de flapperende puntjes met glijmiddel laat trillen tegen je buitenste of binnenste schaamlippen, je voorhuid of - als je opgewonden genoeg bent - tegen de glans clitoris rechtstreeks. 

Je kan de Volita op en neer bewegen en langs de schaamlippen glijden, of haar op één enkele plaats laten trillen om helemaal te doorvoelen wat de stimulatie met je doen. 

De combinatie van de twee toys is het beste van twee werelden: een heen en weer beweging en duwende stimulatie van de inwendige clitoris; en een lichte en snelle vibrerende beweging tegen de meest gevoelige uitwendige delen van de clitoris.

De combinatie maximaliseert de erectie van je clitoris, zodat je helemaal op je eentje - of met iemand die je een handje wil helpen :p - kan kennis te maken met diepere, meer volledige sensaties en clitorale orgasmes.

1x TOYBAG M

Gepatenteerde toybag van Fun Factory. Tyvec is een licht, ondoorzichtig, waterproof en ademend materiaal dat er voor zorgt dat je je toys stofvrij kan opbergen na gebruik. Kan zo in de wasmachine!

Alle toys van Fun Factory zijn Made in Germany, waterproof en oplaadbaar. Ze zijn in medische silicone van de hoogste graad vervaardigd, zodat er geen onzuiverheden in het materiaal zitten en er ook niet in kunnen. Toys van Fun Factory zien er zelfs na vijftien jaar gebruik nog steeds even mooi uit!

Prijs van de afzonderlijke producten: 164,70 euro.

Prijs van de deze set: 149,90 euro. 

Beperkte vooraad.

Magnetische USB Lader (voor Stronic Petite) mee geleverd.

Volita heeft een AA batterij nodig; en die wordt NIET mee geleverd!

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel voor de meest aangename resultaten.

 

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en gemaakt van hun eigen mengeling premium medische silicone, en afgewerkt met de hand in de fabriek in Duitsland. Fun Factory heeft een kleine ecologische footprint en gebruikt kartonnen verpakkingen en biologisch afbreekbare inkten.

2 jaar garantie op onze toys.