Clitoris Knuffel in 3D

€49.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Deze streelzachte knuffel is een voorstelling van de clitoris in 3D. De clitoris is voor vele mensen nog een groot mysterie en dat wilden we graag veranderen.

Als je naar de winkel komt kan je meerdere modellen van de clitoris in rust en in opwinding bekijken, en ook deze clitoris en vulvapop, grotere modellen in knuffelvorm.

Je kan de clitorispop als educatief model gebruiken voor seksuele voorlichting op school, thuis, in het kabinet van de dokter of therapeut. Aan de hand van de knuffel is het makkelijker te begrijpen hoe het pleziercentrum in het lichaam zit en hoe je het kan strelen of opwinden.

Naast de clitoris is er ook een vulvamodel. De clitorispop past in de vulva, zodat je de samenhang van de erectiele weefsels en de erogene zones inzichtelijk kan maken. Door de grootte is de clitorispop (en ook de vulvaknuffel) ook voor grotere gezelschappen goed te zien, wat voor events een duidelijke plus is ten opzichte van een 3D model op ware grootte.

De maakster is Melanie Caillaud, voormalig Fun Factory Party consulente, in opdracht van Loveware en Fun Factory Party's. De clitorisknuffel is gemaakt van streelzachte, gerecycleerde materialen. Wasbaar in de machine en handgemaakt in Frankrijk. De modellen kunnen daardoor licht afwijken van het afgebeelde model.

 

Boek je een Fun Factory Party of kom je langs in de winkel in Mechelen, dan is de kans groot dat je deze knuffel kan aaien. :)

Machinewasbaar