Skip to main content

Clitoral Arousal Serum

Sex au Naturel

€18.50
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Tijdens seksuele ontmoetingen is het altijd goed om in het moment te blijven en in verbinding te staan met je lichaam. Daar mogen we de clitoris uiteraard niet bij vergeten. 

Deze opwindingsverhogende gel vestigt je aandacht op je clitoris en helpt je die focus vast te houden, of dat nu tijdens een solopleziertje is of voor een seksmarathon met je partner maakt niet uit. 

Een gebrek aan sensatie kan een realiteit zijn voor de bezitters van een vulva en deze opwindingsverhogende gel verhoogt de gevoeligheid van de hele vulva. 

De arginine activeert, terwijl de ginseng de microcirculatie verhoogt, waardoor meer bloed naar de clitoris stroomt en de opwinding wordt gestimuleerd.

Om je niet te laten afleiden hebben we Thermolat® toegevoegd, een door Bijoux Indiscrets gepatenteerde molecule die verantwoordelijk is voor een zacht tintelend en verwarmend effect.

Opnieuw ging Sex au Naturel creatrice Elsa Viejas te rade bij het lokale cosmeticalab, waar ze al 13 jaar een vertrouwensrelatie mee heeft, om de beste formule met de beste ingrediënten te ontwikkelen. Zoals alle Sex au Naturel producten is ook het Clitoral Arousal Serum 100% plantaardig.

13ml

Bestanddelen: 1,2-hexaandiol, ascorbylpalmitaat, beta-sitosterol, caprylyl glycol, capsicum frutescens fruitextract, glycerine, glycine soja (soja) olie, helianthus annuus zaadolie, menthyl ethylamido oxalaat, parfum, persea gratissima olie, polyglyceryl-3-diisostearate, prunus amygdalus dulcis olie, ricinus communis zaadolie, simmondsia chinensis zaadolie, squalane, tocopherol, vanillyl butyl ether.