Skip to main content

Lora DiCarlo Carezza Clitoris Stimulator

Lora DiCarlo

€155.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Net als de andere clitorale stimulators van Lora DiCarlo - Baci en Filare - is de Carezza ontworpen om de clitoris te stimuleren op een manier die echte menselijke bewegingen zou nabootsen.

Maar ook hier gaat het er wat ons betreft niet om iets te imiteren. De Carezza moet je eerder zien als een robotje dat met bewegingen andere sensaties kan opwekken dan je gewend bent.

Carezza is een "Premium Robotic Massager" die goed in de palm van de hand ligt, zodanig dat je de perfecte hoek kan vinden om het ding zijn werk te laten doen. Want elke vrouw is anders!

Het toestelletje heeft een uitstulpend stimulatiebobbeltje dat niet zichtbaar is als de toy uit staat, maar ineens uit het membraan floept als je de toy aanzet. Het ziet er koddig uit, maar ook wel heel design. Lora DiCarlo gebruikt designs en kleuren die helemaal niet in je interieur zouden opvallen.

De bediening is eenvoudig genoeg: harder en zachter door op de plus- of min kant van de bedieningsknop onderaan te duwen. Aan en uit zetten door op de grote oplichtende knop achteraan het toestelltje te duwen. Eens in gang gaat het stimulatiebobbeltje als een mini drummertje te keer. Met lichte klopjes, maar naar keuze traag, sneller of duizelingwekkend snel.

De bedoeling is de toy op een klein afstandje van je clitoris te houden en zo telkens weer de ritmische duwtjes te voelen. Zachtjes of harder. Dus niet met je clitoris tegen de bobbel aan te duwen, maar het alternerend te voelen trommelen.

Carezza kan heel erg snel trommelen, zo snel dat het weer op vibraties lijkt. Maar toch is het gevoel anders. Opnieuw een bijzondere toy dus, die je helemaal uit je orgasmeroutine kan halen!

Kenmerken

Kleur: Taupe

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ABS-kunststof

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen stimulator: 49 mm x 106 mm

Intensiteitsniveaus: 10

Gewicht: 114 g 

Batterij: oplaadbaar

Levensduur: 2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd 

Inhoud verpakking: Carezza, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergetui.

Waterproof: tot 30 minuten onderdompelen mogelijk op een diepte van maximaal 1 meter.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos