Skip to main content

Je Joue set van drie Penisringen

Je Joue

€29.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

Deze set van drie stretchy silicone penisringen is perfect als je wil experimenteren met verschillende plaatsingen en combo's, en het effect op de duur en intensiteit van je orgasmes wil verkennen.

Deze ringen zijn makkelijk aan te doen en comfortabel.

Ze houden erecties voor een langere periode harder en verlengen de duur van je orgasmes. Je kan een ring - best steeds met wat watergebaseerd glijmiddel - om je schacht plaatsen onderaan - dus boven de balzak, OF om het scrotum boven de ballen, OF om de balzak en de schacht - dus achter alles. Elke plaatsing heeft een ander effect, maar steeds interessant om te ontdekken.

Je brengt de ring het beste aan als je half stijf of nog slap bent. Het effect begint van zodra je een erectie krijgt. Je zal zien dat je erectie makkelijker 'houdt'. Je bloed stroomt in de zwellichamen maar er niet makkelijk uit, waardoor je erectie harder blijft en ook maximaal groot en dik wordt. Het plezier is groot, je eikel en schacht worden gevoeliger. 

Als je een penisring rond de testikels aanbrengt (het scrotum), dan voorkom je dat ze samentrekken, waardoor je orgasme langer kan duren.

Je kan meerdere ringen combineren!

Dus zowel rond de penis als rond het scrotum voor een nog intensere ervaring (na wat oefening en afhankelijk van de penisgrootte). Je kan ook meerdere ringen 'stapelen' rond de schacht onderaan; zo creëer je een buffer wat de penetratie minder diep maakt, als dat nodig moest zijn.

De ringen zijn van silicone en zacht. Silicone is veilig, niet poreus en daarmee hygiënischer dan rubbers. Aan de buitenkant zijn ze afgerond en streelzacht zonder enige naad, en aan de binnenkant (dus op de huid) zijn ze afgeplat wat meer comfort geeft en maakt dat de ring niet makkelijk gaat afglijden of anderszins bewegen. 

De mate van stretch heeft minder te maken met de grootte van de penis en meer met de mate van intensiteit die je zoekt!

Begin best steeds met de grootste stretch, dat is voor onervaren gebruikers al meer dan genoeg. Je kan die voor alle soorten plaatsingen inzetten. De medium stretch is er voor als je de grootste stretch al met succes hebt gebruikt en je nog net iets meer intensiteit wenst. De minimum stretch tenslotte is geen aanrader voor rond balzak en penis tegelijk, concentreer je met deze strakkere ring dus liever op één enkel gebied.

Er wordt aangeraden om als beginner niet veel langer dan een kwartier ongeveer de ring te dragen, of hem af te nemen van zodra het oncomfortabel zou worden. Als je meer ervaring hebt, kan je langer aan de slag.

 

C-Ring Minimum: Onuitgerekte diameter is 3,17 cm, uitgerekte diameter is 7,62 cm
C-Ring Medium: Onuitgerekte diameter is 3,17 cm, uitgerekte diameter is 12,7 cm
C-Ring Maximum: Onuitgerekte diameter is 3,17 cm, uitgerekte diameter is 25,4 cm
Reinigen met water en zeep of met toy cleaner.
Silicone.