Je Joue "Nice and Naughty Gift Set"

Je Joue

€119.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een prachtig verpakte Gift Set, kerst meer dan waardig - zij het misschien niet met de familie erbij! In de box - die je kan bewaren - zitten twee klassiekers van Je Joue, daarnaast een heerlijke Jasmijn massagekaars en ook nog een "Box of Treats" met exclusieve romantische en erotische gunsten.

Je Joue is een elegant Britse merk met een fijne collectie hoogwaardige erotische toys en wellness items. Ze zijn als eersten op de weldadige effecten van de 'lage frequentie' motor uitgekomen en hebben nog steeds het patent op een héél eigen rumbly kwaliteit. Dat voelt goed! 

In deze box maak je kennis met deze vibraties aan de hand van een multifunctioneel, handig klein vibratortje dat toch héél krachtig is, maar mét uiteraard meerdere standen zodat u zachtjes kan wennen of meteen naar een orgelpunt kan gaan, zoals u wenst. Je kan de toy met de bijgeleverde sleeve aan je vinger bevestigen, en er zo alle hoekjes en kantjes van je partners lichaam mee beroeren.

De kleine G-Spot bullet is heel geschikt voor uitwendige clitorale stimulatie, maar ook voor het strelen van de penis, de borsten, het hele lichaam tot en met vaginale exploratie toe. Alleen voor anale penetratie is deze toy niet geschikt, wél voor strelen van de gevoelige zenuwuiteinden op en om het rectum.

De Ami Kegel balls hebben wij al een hele poos in ons gamma en is één van onze eerste keuze als het gaat over Geisha balletjes. Dé eerste als we naar een progressieve set met gewichtjes gaan. De set bevat één bal die dikker is en licht - wat hem makkelijk vast te grijpen maakt en dus geschikt voor beginners die met hun bekkenbodem aan de slag willen. Verder een zwaardere en kleinere, en een NOG zwaardere nog kleinere. 

De progressie betekent dat je veel kunt oefenen en de training zorgt voor meer controle van de spieren en intensere orgasmes. Op termijn is trainen met de Ami set een onmiskenbare boost voor je libido en verhoogt het uw algehele gevoeligheid, ook vaginaal.

In de set verder ook een heerlijke jasmijn massagekaars voor ontspanning en massages - een potent middel om een stressvolle dag te vergeten en de toon te zetten voor lichamelijkheid en intimiteit. En een klein doosje - de "Box of Treats" - met kaartjes waarop u romantische of erotische gunsten kan schrijven en een contract dat u samen verbindt om deze uit te voeren, voor uw partner of u zelf.

Deze suggesties geven u de impuls om meer intimiteit te beleven samen en maken dat u hiervoor meer tijd zal uittrekken. Een cadeauset die nog héél lang zal blijven nazinderen dus, en waar u samen plezier aan blijft beleven.

In de box:

G-Spot Bullet

Ami Kegel Ball set van drie

Box of Treats

Massagekaars Jasmijn

Gebruiksaanwijzigen en laders voor de toys

Tip voor de toys:

Gebruik eerst uitwendig en neem er steeds een goed watergebaseerd glijmiddel bij. Dat voelt beter aan en verdeelt de vibraties verder. Het verschil is groot! Liever geen silicone glijmiddel gebruiken, omdat toys in silicone materiaal daardoor beschadigd kunnen worden.

Tip voor de massagekaars:

Geduld is een schone deugd en maakt het resultaat vaak beter, zo ook met deze massagekaars. Steek de kaars aan en wacht tien minuten of tot de bovenste laag volledig gesmolten is. Giet een beetje van de warme olie in je handpalm en geniet! De liquide olie is niét te warm en stolt niet op de huid. Uw huid is integendeel heerlijk zacht en gehydrateerd. Niet gebruikte olie stolt opnieuw in het potje.

Tip voor de "Box of Treats":

Spreek af dat de erotische en romantische opdrachten door één van u beiden of allebei apart worden neer geschreven. Als u niet weet wat er voor u in petto is, dan is de verrassing des te fijner.

2 jaar garantie op de toys!

Videos Hide Videos Show Videos