Set van 2 Penisringen of voor Penis en Balzak

Oxballs

€14.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available

Deze tweedelige set van zeer stretchy ringen plaats je naar believen. De kleinere kan rond je schacht, de kleinere en de grotere kunnen ook boven je ballen, of rond je ballen en je schacht samen.

Je kan hiermee naar hartelust experimenteren. De ringen zijn zeer duurzaam, ze kunnen tot 5x het fromaat stretchen maar keren na gebruik gewoon terug naar de originele vorm. De groeven aan de binnekant houden de ringen goed op hun plaats. Ze gaan niet rollen over je penis en niet aan je haartjes trekken.

Een ring die je over je ballen en je schacht plaatst duwt alles naar voren, zodat het geheel er indrukwekkender gaat uitzien. Je balzak wordt een beetje weggeduwd naar voren en de ring houdt je penis stijf als je een erectie krijgt. Een ring om je balzak geeft een leuke stretch, alsof een hand een beetje aan je balzak trekt.

Deze cockrings kunnen dag en nacht gedragen worden als je wil. Je kan er meerdere combineren. Als je met 1 of meerdere ringen gaat vrijen of masturberen zal je zien dat je er een explosiever orgasme door krijgt. 

 

Kenmerken:

Ftalaatvrij Pure TPR, geen PVC of vinyl.

Glijmiddel op waterbasis gebruiken.

Reinigen met warm zeepsop en aan de lucht laten drogen na elk gebruik, je speeltje zal er beter uitzien en langer meegaan als je dit consequent doet. 

Formaten:

LARGE: 

- 5.6 cm breed en 1.9 cm hoog
- Binnendiameter: 2.2 cm

SMALL
- 4.1 cm breed en 1.3 cm hoog
- Binnendiameter: 1.8 cm

 

Videos Hide Videos Show Videos