Skip to main content

Tenga SVR lange vibrerende penisring

Tenga

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een vibrerende penisring met een laaaaange bullet. Een bullet die verticaal op de ring staat in plaats van horizontaal. Op het eerste gezicht is dit niet handig. Flipst flopst dat niet heen en weer? Komt dit niet te ver? 

Wel..., néé. Een lange unit op een vibrerende penisring heeft net méér dan van die kleine horizontale bullets kans om de vulva op de juiste plekjes te raken. Een vibrerende penisring heeft vaker wél dan niet het gebrek te fijn en te klein te zijn. Niet met deze ring dus.

De Tenga SVR is een goeie, krachtige vibrerende penisring met meerdere standen, te bedienden op de bullet zelf.

Hoe gebruiken

Deze SVR 'Smart Ring' is alléén smart in de zin van het design, géén applicatie of afstandsbediening. Nee, lekker ouderwets: beetje watergebaseerd glijmiddel op de ring en de bullet, onderaan de schacht van de penis plaatsen en penetreren maar.

De bedoeling is altijd dat u met de bullet op de clitoris of andere leuke plekjes mikt en voelt tot het voor ten minste één van beiden, maar liefst samen, een lekker gevoel geeft. Met zoals dat dan de bedoeling is, een handenvrije clitorale stimulatie tijdens penetratie en een extra intens orgasme voor beiden.

Deze penisring maakt van uw penis dus een penis met efficiënte vibrator, zonder handen. Het is géén erectie ring in de zin dat de ring uw erectie verstevigt of voor constrictie zorgt. De flexibele ring is er louter en alleen om de bullet op een handige plaats te zetten.

Kenmerken

De Tenga SVR is waterproof, makkelijk te reinigen en oplaadbaar.

Wordt geleverd in een compacte en discrete travel case met de lader.

5 standen en 2 pulsatiemodussen.

Tot 60 minuten spelen voor een laadbeurt van even veel minuten (afhankelijk van de intensiteit die u gebruikt).

Lichaamsveilig silicone materiaal, mooi design.

2 jaar garantie op onze toys.