Skip to main content

Je Joue "Naughty Gift Set"

Je Joue

€109.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een prachtig verpakte Gift Set van Je Joue. Met een klassieker en drie nieuwe producten. In de box - die je kan bewaren - zit een satijnen blinddoek, een "Truth or Dare" kaartspel, een  limited edition Mimi vibrator in rose gold en een heerlijke Ylang Ylang en Mandarijn massagekaars.

Je Joue is een elegant Britse merk met een fijne collectie hoogwaardige erotische toys en wellness items. Ze zijn als eersten op de weldadige effecten van de 'lage frequentie' motor uitgekomen en hebben nog steeds het patent op een héél eigen rumbly kwaliteit. Dat voelt goed! 

In deze box maak je kennis met deze vibraties aan de hand van de Mimi, die u ook in onze Top 24 terugvindt.

De Mimi is elegant en onopvallend, en kan zowel plat als massager van heel het lichaam en de vulva gebruikt worden, als op de zijkant tussen de schaamlippen. Voor meer gerichte stimulatie dus.

De Mimi heeft de zo kenmerkende diepe vibraties van het merk Je Joue, mét uiteraard meerdere standen zodat u zachtjes kan wennen of meteen naar een orgelpunt kan gaan, zoals u wenst. 

In de set verder ook een satijnen blinddoek om de verrassing compleet te maken. Een heerlijke Ylang Ylang en Mandarijn massagekaars voor ontspanning en massages, en een "Truth or Dare" kaartspel met suggesties (in het Engels!) voor uw partner of u zelf.

De opdrachten en suggesties geven u ideeën om meer intimiteit te beleven samen en maken dat u hiervoor meer tijd zal uittrekken. Een cadeauset die nog héél lang zal blijven nazinderen dus, en waar u samen plezier aan blijft beleven.

In de box:

Satijnen blinddoek

Mimi limited edition in rose gold

Truth or Dare kaartspel

Massagekaars Ylang Ylang & Mandarijn

Gebruiksaanwijzing en magnetische lader voor de toy

Tip voor de Mimi:

Neem er steeds een goed watergebaseerd glijmiddel bij. Dat voelt beter aan en verdeelt de vibraties verder. Het verschil is groot! Liever geen silicone glijmiddel gebruiken, omdat toys in silicone daardoor beschadigd kunnen worden.

Tip voor de massagekaars:

Geduld is een schone deugd en maakt het resultaat vaak beter, zo ook met deze massagekaars. Steek de kaars aan en wacht tien minuten of tot de bovenste laag volledig gesmolten is. Giet een beetje van de warme olie in je handpalm en geniet! De liquide olie is niét te warm en stolt niet op de huid. Uw huid is integendeel heerlijk zacht en gehydrateerd. Niet gebruikte olie stolt opnieuw in het potje.

Tip voor het "Truth or Dare kaartspel":

Spreek af dat de opdrachten door één van u beiden worden gelezen en uitgevoerd op een bepaalde dag, of door u beiden afwisselend. Als u niet weet wat er voor u in petto is, dan is de verrassing des te fijner.

Tip voor de satijnen blinddoek:

Een blinddoek proberen is spannender dan u zou denken. Het maakt dat u niet ziet wat er aan komt, en zo komen uw andere zintuigen automatisch op scherp te staan. U voelt daardoor intenser. Deze lange blinddoek kan ook gebruikt worden om polsen of enkels aan mekaar vast te binden. Let er daarbij op dat u geen bloed afknijpt en blijf sowieso altijd in de buurt als u iemand vastgemaakt heeft.

Videos Hide Videos Show Videos