Je Joue Classic Bullet kogelvibrator

Je Joue

€69.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een zijdezacht klein vibratortje. Past in een handtas. Of makkelijk in je hand voor gerichte stimulatie van gevoelige plekjes. De bullet is een klassiek soort vibratortje, maar het merk Je Joue maakt er een belevenis van.

Dat komt door de unieke lage frequentie van de motor, waar het merk bekend voor staat. Of je de bullet nu op een zacht kloppende of krachtig masserende stand zet, deze motor voelt alijd fijn. Als een diepe massage, zoals het moet zijn.

De bediening is met een plus-knop voor aan en harder, en een min-knop voor zachter en uit. In het midden zit er nog een knopje, dat je kan gebruiken om de pulsatiemodus aan te zetten.

De intensiteit van de vibratie van deze pulsatiemodus kan je ook weer harder en zachter zetten met de plus- of minknop. Je hebt dus geen standjes in de klassieke zin, waar je steeds door moet gaan klikken. Je kan elke stand harder en zachter zetten.

De bullet van Je Joue zit in een mooi doosje met lader en gebruiksaanwijzing. Een silicone "sleeve"wordt meegeleverd. Je kan deze om de vibrator en je vinger heen schuiven, zodat je de bullet handenvrij kan gebruiken. 

Kenmerken:

Vijf intensiteiten en zeven patronen die je ook in telkens vijf intensiteiten kan zetten

Stil

Lichaamsveilig silicone

Waterproof

USB-lader meegeleverd

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel en reinigen met een toy cleaner of water en zeep

Twee jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos