Skip to main content

Rocks-Off RO-80 mm Bullet Vibrator

Rocks-Off

€18.50
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available

Pittige en discrete kleine bulletvibrator van het Britse merk Rocks-Off. Deze bullet is een van de originele bullets, in de vorm van een kogel dus, die hun naam aan de categorie speeltjes hebben gegeven. Het is nog steeds een van de populairste bullets op de markt.

Ik leerde de RO-80mm Bullet Vibe kennen op een beurs in 2005. Hij werd gepresenteerd ook als een van de eerste waterproof bullets. Je kan hem rustig meenemen in de douche of de jaccuzi.

Verrassend krachtig is hij ook, met een enkele intensiteit en een eenvoudig knopje voor aan en uit. De bullet is vrij stil voor de power. De batterij is geen knoopcel maar een halve AAA, wat er een heel krachtig vibratortje van maakt voor het formaat. De makers doopten het "Ammunition for Lovers".

En inderdaad, zo'n bullet is handige 'ammunitie' voor een seksuele ontmoeting. Je kan een bulletje van dit formaat prima in de lengte tussen de schaamlippen plaatsen tijdens penetratieseks. Aangenaam en met resultaat. 

Of je kan het puntje van de bullet gebruiken tijdens het masturberen, voor heel gerichte vibratie van allerlei plekjes op de vulva zoals de schaamlippen, de voorhuid of nog andere plaatsjes. Een geheim wapentje voor in de handtas, voor onderweg.. een bullet komt vaak van pas! :)

 

100% waterproof

Single Speed = Een (krachtige) vibratiestand

1 x 1.5V LR1 batterij N Size wordt meegeleverd zodat je meteen van start kunt. Batterijtjes zijn via Loveware verkrijgbaar. Ze gaan best lang mee, langer dan knoopcelbatterijtjes.

Eenvoudig te reinigen met toycleaner of water

ABS plastic materiaal, bruikbaar met silicone glijmiddel! (Dat is uitzonderlijk, de meeste toys zijn tegenwoordig in silicone en dan moet je watergebaseerd glijmiddel gebruiken. Deze vibrator kan tegen sensueler aanvoelend en langduriger glijdend silicone glijmiddel.)

Silent and deadly!

 

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Rocks off

    Posted by Jarne H on 17th Dec 2021

    Ik ben nog redelijk nieuw bij sekstoys maar ik ben er al helemaal weg van. Deze is echt mijn favoriet momenteel. Enige kleine nadeeltje is dat de batterijen moeilijk te vinden zijn in fysieke winkels (behalve dan bij Loveware). De moment dat ik het voor de eerste keer vastpakte en opzette was ik echt verbaast hoe hard die vibraties zijn en dat dan nog van zo een klein dingetje. Ik sta er elke keer nog van versteld hoe hard die zijn wanneer ik er een nieuwe batterij in heb gestoken. Bij mij gaan de batterijtjes meestal een weekje of 2 mee. De batterij die erin moet (N-size 5 volt) is redelijk moeilijk te vinden. De enige winkel tot nu toe waarvan ik weet dat ze die verkopen is Loveware zelf. Deze batterijtjes zijn trouwens niet discreet, dus als je ze in een bakje thuis weggooit voor naar een recycle punt dan kan je ze best onder een andere batterij leggen zodat ze niet meteen opvallen. Maar nu terug naar de vibrator zelf. Het knopje van de vibrator kan je op 2 manieren gebruiken. Je kan het knopje volledig indrukken of gedeeltelijk. Als je ze volledig indrukt dan blijft hij aanstaan wanneer je het knopje lost en wanneer je hem gedeeltelijk indrukt dan stopt de vibratie zodra je lost. Hier kan je wel wat mee spelen en had het zelf eerst niet door dat hij volledig ingedrukt kon worden aangezien je soms wel moet doorduwen. Dan iets naar boven op de foto zie je een zwart lijntje, dit is de plaats waar je het 'kapje' los kan draaien voor een nieuwe batterij in te doen, deze is waterdicht en heb ik nog nooit problemen mee gehad. Dan over de kwaliteit een beetje: Als je de vibrator per ongeluk laat vallen of op iets hard laat trillen kan het gebeuren dat het goud laagje een klein beetje afschilfert. Dit is echter miniem en vormt totaal geen probleem maar wilde het toch even aanhalen. Als laatste ook nog wat over het gebruik en mijn ervaringen met deze bullet: Je kan ermee leuke en aangename plaatsen over heel je lichaam mee zoeken. Ik kocht deze om te kijken of mannen ook een bullet kunnen gebruiken op hun eikel of ballen en dat gaat absoluut, voelt zelfs echt supper goed aan. Hij is redelijk stil (behalve op volle batterij en in een stille avond, dan komt het wel luid over). Kort gezegt: I LOVE IT en ik raad hem zeker aan (ook bij de mannen)!