Skip to main content

Rocks-Off RO-80 mm Bullet Vibrator

€18.50
(No reviews yet)
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.

Pittige en discrete kleine bulletvibrator van het Britse merk Rocks-Off. Deze bullet is een van de originele bullets, in de vorm van een kogel dus, die hun naam aan de categorie speeltjes hebben gegeven. Het is nog steeds een van de populairste bullets op de markt.

Ik leerde de RO-80mm Bullet Vibe kennen op een beurs in 2005. Hij werd gepresenteerd ook als een van de eerste waterproof bullets. Je kan hem rustig meenemen in de douche of de jaccuzi.

Verrassend krachtig is hij ook, met een enkele intensiteit en een eenvoudig knopje voor aan en uit. De bullet is vrij stil voor de power. De batterij is geen knoopcel maar een halve AAA, wat er een heel krachtig vibratortje van maakt voor het formaat. De makers doopten het "Ammunition for Lovers".

En inderdaad, zo'n bullet is handige 'ammunitie' voor een seksuele ontmoeting. Je kan een bulletje van dit formaat prima in de lengte tussen de schaamlippen plaatsen tijdens penetratieseks. Aangenaam en met resultaat. 

Of je kan het puntje van de bullet gebruiken tijdens het masturberen, voor heel gerichte vibratie van allerlei plekjes op de vulva zoals de schaamlippen, de voorhuid of nog andere plaatsjes. Een geheim wapentje voor in de handtas, voor onderweg.. een bullet komt vaak van pas! :)

 

100% waterproof

Single Speed = Een (krachtige) vibratiestand

1 x 1.5V LR1 batterij N Size wordt meegeleverd zodat je meteen van start kunt. Batterijtjes zijn via Loveware verkrijgbaar. Ze gaan best lang mee, langer dan knoopcelbatterijtjes.

Eenvoudig te reinigen met toycleaner of water

ABS plastic materiaal, bruikbaar met silicone glijmiddel! (Dat is uitzonderlijk, de meeste toys zijn tegenwoordig in silicone en dan moet je watergebaseerd glijmiddel gebruiken. Deze vibrator kan tegen sensueler aanvoelend en langduriger glijdend silicone glijmiddel.)

Silent and deadly!

 

2 jaar garantie.