Fun Factory Be One vingervibrator

Fun Factory

€69.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Be One integreert perfect in je liefdesspel. Het unieke is dat deze kleine vibrerende 'vinger' toy niet over je vinger heen moet zoals andere vingervibrators op de markt, maar dat het design perfect tussen je vingers past.

Deze vernieuwde versie is nog ergonomischer, doordat het hele greepje in medisch silicone is uitgevoerd heeft het wat flexibiliteit en past het nog beter aan tussen de vingers.

Je kan vergeten dat je de toy draagt en je kan tegelijk al je tien vingers nog gebruiken. De Be One wordt een zesde vinger aan je hand en je voelt hem nauwelijks zitten.

De toy geeft de vibraties door aan je vingers zonder dat er zelf last van hebt, maar je ontvangende partner voelt het des te beter! 

En als je de lust bekruipt, dan kan je de kleine - maar zeer krachtige - vibrator ook heel rechtstreeks op de clitoris, de glans van de penis of de tepels gebruiken, voor massage, voor een extra stimulatie tijdens orale seks voor hem of haar, voor jezelf terwijl je partner toekijkt, of tijdens penetratie extra op de clitoris...

Bovendien kan je de kromming van de Be One perfect volgen met je vingers als je met de toy naar binnen gaat. Er is best wat feedback van gebruikers, als zou de Be One een perfecte toy zijn om mee te squirten. Lees er alles over op deze blog over de Be One als Squirting toy!

Kenmerken:

Waterproof

7,4 cm lang en 2 cm breed

Magnetisch oplaadbaar met meegeleverde USB lader

Travelcase meegeleverd

Fluisterstil

4 vibratiestanden en een flirtstand

2 kleine maar krachtige motoren voor een intense sensatie.

Vibratie is via je vingers voelbaar tot op de huid van degene die je aanraakt, en nog dieper!

Alle delen die de huid aanraken zijn in medisch silicone uitgevoerd.

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos