Skip to main content
Tips om te squirten.. met Be One!

Tips om te squirten.. met Be One!

Posted by Rebecca Verreth on 24th Apr 2021

Bijna iedereen vindt de idee van vrouwelijke ejaculatie opwindend en fascinerend. Toch geloven nog veel mensen dat het niet echt is, of dat het zeldzaam is, toeval. Tot het je zelf overkomt. Er zijn vrouwen die regelmatig squirten en voor wie het een heel gewoon fenomeen is. En inderdaad, "vrouwelijke ejactulatie" is niet alleen echt, maar ook absoluut haalbaar als je enkele specifieke stappen volgt. 

Het woord "squirten" is een populair woord om vrouwelijke ejaculatie te beschrijven, maar er zijn veel misvattingen over. Ten eerste is het niet zo dat de ejaculatie letterlijk uit het lichaam schiet - wat het woord doet vermoeden. Het is eerder zo dat er een waterachtige vloeistof uit de urinebuis komt. 

Een van de meest voorkomende misvattingen is dan ook dat de warme, dunne vloeistof die wordt afgescheiden pure urine zou zijn. Dat is onzin, maar dit idee vormt wel een reden waarom het vaak wordt tegengehouden als het in actie komt. 

Waar het dan wel vandaag komt, daarover hieronder meer, maar wat belangrijk is te beseffen is dat squirten is op geen enkele manier ongezond of vies. In feite is het een gevolg van zeer hoge opwinding. En dus best iets om blij om te zijn. Wie ejaculeert, ervaart tot in elke vezel van het lichaam een hoge opwinding. Dat maakt het ook zo intens plezierig!

Handig om te weten als je wil gaan squirten

Hoe werkt het nu? De sleutel om jezelf te laten squirten is het geven van gerichte druk op je G-zone. Dit kun je doen door twee vingers, (bijvoorbeeld je middelvinger en ringvinger) in een licht gebogen positie in je vagina te brengen. Je vindt de G-spot ongeveer vier tot zes centimeter in de vagina, op de bovenwand. 

Dat is hetzelfde gebied als de vrouwelijke prostaat, de klieren die tussen de plasbuis en de vaginawand liggen en ook wel de paraurethrale- of Skene klieren genoemd worden. 

De twee klieren liggen direct links en rechts naast de plasbuisopening of soms ook direct in de ingang van de vagina, en strekken zich naar achteren uit tussen de beentjes van je clitoris en onder je plasbuis.

Bij opwinding, vooral door gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de vagina, vullen deze Skene klieren zich met ejaculatievocht, ongeveer zoals dat uit een penis komt. Dit vocht zou normaal gesproken de ingang van de vagina bevochtigen, maar als je gerichte druk uitoefent op de binnenste clitorisarmen (je G-spot gebied), voorkomt dit dat het vocht in de vagina stroomt en ontstaat er een soort blokkade of stuwing van het vocht. 

De opgebouwde druk drijft het vocht in plaats daarvan via de plasopening het lichaam uit en als je het gevoel herkent, toelaat en ook loslaat, in plaats van het te onderdrukken, kun je het extra natte moment ervaren dat squirten wordt genoemd.

5 tips voor een fijne Squirting ervaring

1. Creëer een veilige en rustige sfeer en neem de tijd, doe het ZELF. Masturbeer en bouw je opwinding op zonder stappen over te slaan.

2. Zorg ervoor dat je blaas leeg is voordat je begint

3. Als je toch met iemand anders speelt - geniet van langdurig voorspel en bouw je opwinding op zonder stappen over te slaan

4. Pas gerichte stimulatie toe op je G-spot met ofwel je ring- en middelvinger of een gebogen speeltje

5. Geef toe aan de drang om te plassen: dit is je squirting moment!


Be One is de perfecte toy om vrouwelijke ejaculaat op te wekken

Op zoek naar een fool proof techniek? Dan raden we je de Be One aan. Het zijn niet alleen wij die het zeggen, maar de klanten van het merk Fun Factory die de Be One in eerste instantie kochten als kleine voorspelvibrator. Maar laat voldoende gericht voorspel nu ook een belangrijke sleutel zijn om vrouwelijk ejaculaat op te wekken. 

Het innovatieve kleine speeltje dat tussen je vingers glipt is niet alleen een fantastische metgezel tijdens om het even welk voorspel , het brengt je voorspel naar het volgende niveau. De FUN Fans hebben namelijk ontdekt dat het het perfecte speeltje is om te helpen met squirten. 

De curve van het speeltje, de lage frequentie vibraties ervan, het hele gerichte beweeglijke topje en het feit dat je het met je vingers mee kan doen bewegen op je G-Spot, maken er het perfecte Squirting speeltje van!

Wil je de Be One kopen? Klik door naar de productpagina.

Tips voor Squirten met Be One in beeld

Stap 1

Schuif de BE.ONE tussen je wijs- en middelvinger en gebruik de zachte vibratie en je vingers om de schaamlippen, vulva en de clitoris te stimuleren en te strelen. Doe dit met een goed waterbasis glijmiddel zoals de Lubrifiant Mixte Hydratant van YESforLOV. Dit zal de bloedcirculatie verhogen en je opgewonden en stijf maken. Het is de bedoeling dat je de bulbs van de clitoris voelt en ziet opzwellen. Dat je dus een stevige vrouwelijke erectie op gang brengt. Dat doe je minstens twintig minuten lang, zonder dat je enige inwendige stimulatie uitvoert.

Stap 2

Met de Be One nog steeds tussen je vingers draai je je handpalm om en breng je de Be One vibrator in de vagina met beide vingers naar boven. De gebogen vorm van de BE.ONE past perfect op deze plek en werkt als een derde, vibrerende vinger. Dit is ideaal voor het bereiken van je G-Spot en het bieden van pin-point stimulatie met precies de juiste hoeveelheid druk.

Stap 3

Om meer druk te zetten - het is de druk die de stuwing op gang brengt die je vervolgens kan loslaten met squirten tot gevolg -, plaats je je andere hand over je schaambeen en druk je er vanaf de buitenkant tegenaan met de palm van je hand. Dit zorgt voor de gewenste ophoping van het vocht in de Skene klieren, waardoor het uit de plasbuis kan komen als je extreem opgewonden bent.

De sleutels tot vrouwelijke ejaculatie zijn zin voor exploratie, de juiste tools, tijd en opwinding

Wil je het graag uitproberen? Dan kunnen we je nog aanraden om vooral de tijd te nemen om volledig te ontspannen voor je begint. Denk aan je eigen opwinding in de eerste plaats, en zet jezelf niet onder druk om te squirten. Denk er aan dat elk lichaam anders is, dat jouw voorwaarden om te squirten anders kunnen zijn dan die van anderen, en dat de hoeveelheid vocht sterk kan variëren en afhankelijk is van je fysieke conditie. Het worst-case scenario: je bereikt een hoogtepunt zonder te ejaculeren. Er zijn veel ergere dingen... Je probeert het de volgende keer gewoon opnieuw, of niet, en geniet in elk geval van de verkenning van al het plezier dat je eigen lichaam je te bieden heeft. 

Sessie G-spot en Vrouwelijke Ejaculatie

Wil je nog meer info, gedetailleerde anatomieles en tips? Schrijf je dan in voor onze private Zoom sessie van 1,5 uur, helemaal gewijd aan het onderwerp. Meer info en inschrijvingen via Eventbrite: G-Spot en Vrouwelijke Ejaculatie.

De toy Be One kan je hier aankopen: via onze webshop, of kom hem eens bekijken in de winkel.

Vragen? Neem gerust contact op via ons contactformulier of telefonisch.

Met dank aan Fun Factory en Ava Oiknin voor de informatie en beelden.