Hyaluronic Water-Based Lubricant

Sex au Naturel

€19.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Zeer neutrale, zuiver plantaardige formule van medische kwaliteit. Met hyaluronzuur als enige toevoeging die deze formule onderscheidt van de "Neutral Water-Based Lubricant" uit dezelfde Sex au Naturel-reeks.

Het sterk hydraterende actieve ingrediënt hyaluronzuur houdt uw natuurlijke vochtgehalte op peil, waardoor uw intieme zone vochtig en elastisch blijft. De mix van water en hyaluronzuur is de perfecte combinatie om ongemak door wrijving te voorkomen. Een formule dus die de hydratatie en elasticiteit verbetert, voor een verzorging zoals die van een huidcrème.

30ml - bevat geen aroma, kleurstoffen of glycerine

Ingrediënten: aqua, sorbitol, hydroxyethylcellulose, natriumlactaat, natriumbenzoaat, hyaluronzuur, melkzuur.

Aqua of Water behoeft geen introductie, ons lichaam bestaat voor 60% uit water;

Sorbitol is een verdikkings- en bevochtigingsmiddel dat van nature voorkomt in bessen zoals bramen, frambozen en aardbeien, en andere vruchten zoals appels, abrikozen, avocado's, kersen, perziken en pruimen;

Hydroxyethylcellulose is een verdikkingsmiddel dat in deze gel 100% natuurlijk en veganistisch is, afgeleid van cellulose, een van de meest voorkomende organische verbindingen die we kennen. Een derde van alle plantaardige materie wordt beschouwd als cellulose, waardoor het een alomtegenwoordig onderdeel is van onze natuurlijke wereld;

Sodiumlactaat is samen met melkzuur bepalend voor de pH-waarde. Het is het natuurlijke zout dat is afgeleid van een natuurlijk gistingsproduct, melkzuur. Natriumlactaat wordt meestal gemaakt door de fermentatie van een suiker, die afkomstig kan zijn van maïs of bieten, om melkzuur te produceren;

Hyaluronzuur werkt in de oppervlakkige lagen van uw huid en weefsel en creëert een barrière van natuurlijke hydratatie.

Melkzuur ontstaat tijdens het natuurlijke fermentatieproces van planten. Het meeste toegevoegde melkzuur is een product van de fermentatie van bietsuiker of maïszetmeel. Het wordt gebruikt als conserveermiddel.