Neutral Water-Based Lubricant

Sex au Naturel

€14.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Zeer neutrale, zuiver plantaardige formule van medische kwaliteit. Want waarom zou de samenstelling van onze glijmiddelen niet net zo veel aandacht verdienen als die van huidverzorgingsproducten? Het is goed om die ingrediënten te kennen en te weten dat we ze met een gerust hart kunnen gebruiken. 

Glijmiddelen zijn niet exclusief voor vulva's en vagina's. Ze zijn perfecte bondgenoten voor solospel, ongeacht of je een vulva of een penis hebt. En ze passen ook perfect bij speeltjes, we zouden het zelfs een must willen noemen.

Bovendien produceren niet al onze erogene zones - alle plekjes die we graag stimuleren, strelen, penetreren... eigen lubricatie en willen we het desondanks graag veilig, plezierig en pijnloos houden. Een glijmiddel is een magisch ingrediënt dat alle seksuele handelingen fijner kan maken.

30ml - bevat geen aroma, kleurstoffen of glycerine

Ingrediënten: aqua, sorbitol, hydroxyethylcellulose, natriumlactaat, natriumbenzoaat, melkzuur.

Aqua of Water behoeft geen introductie, ons lichaam bestaat voor 60% uit water;

Sorbitol is een verdikkings- en bevochtigingsmiddel dat van nature voorkomt in bessen zoals bramen, frambozen en aardbeien, en andere vruchten zoals appels, abrikozen, avocado's, kersen, perziken en pruimen;

Hydroxyethylcellulose is een verdikkingsmiddel dat in deze gel 100% natuurlijk en veganistisch is, afgeleid van cellulose, een van de meest voorkomende organische verbindingen die we kennen. Een derde van alle plantaardige materie wordt beschouwd als cellulose, waardoor het een alomtegenwoordig onderdeel is van onze natuurlijke wereld;

Sodiumlactaat is samen met melkzuur bepalend voor de pH-waarde. Het is het natuurlijke zout dat is afgeleid van een natuurlijk gistingsproduct, melkzuur. Natriumlactaat wordt meestal gemaakt door de fermentatie van een suiker, die afkomstig kan zijn van maïs of bieten, om melkzuur te produceren;

Melkzuur ontstaat tijdens het natuurlijke fermentatieproces van planten. Het meeste toegevoegde melkzuur is een product van de fermentatie van bietsuiker of maïszetmeel. Het wordt gebruikt als conserveermiddel.