Dame EVA II

Dame

€160.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze Eva II van Dame products is een innovatief, prachtig vormgegeven bullet vibratortje dat je als vrouw handenvrij kan dragen tijdens penetratieseks. Je klemt het met de flexibele beentjes tussen je buitenste schaamlippen en positioneert het zo dat de bullet je glans clitoris met of zonder voorhuid bedekt.

Wij zijn doorgaans niet bijzonder onder de indruk van 'handenvrije' speeltjes, omdat die zelden op de 'juiste plaats' blijven zitten. De Eva II is echter goed gemaakt - het is de enige op de markt met precies dit concept - en werkt zoals geadverteerd.

Dat wil zeggen dat het speeltje effectief met de flexibele beentjes tussen je schaamlippen past én - meestal - blijft zitten. Bovendien - en dat is natuurlijk wél even belangrijk als je de toy samen tijdens penis-in-vagina seks wil gebruiken, zit de Eva niet in de weg van penetratie.

Het heeft een beetje voorbereiding nodig wel. Verwacht niet dat je de Eva snel snel kan plaatsen als je al in actie bént, het is nodig om Eva vooraf te plaatsen. Het is ook zo dat de Eva niet in alle posities even goéd blijft zitten, zo is doggie style minder een aanrader omdat de zwaartekracht dan niet meewerkt. 

Gelet op het feit dat sommige mensen liever gerichte vibraties hebben en anderen liever een diffuse vibratie over een groter oppervlak, kunnen we over de Eva zeggen dat het net iets geschikter is voor mensen die houden van diffusere vibraties - omdat je een handenvrij speeltje, ook al wordt het aanvankelijk goed geplaatst, toch nooit écht kan 'richten'.

Als je liever zeer gerichte vibraties hebt daarom, raden ze een speeltje aan dat je wél zelf kan richten en raden we aan om te kiezen voor een speeltje als de We-Vibe Tango (die je even goed tussen je schaamlippen kan steken). 

Heb je geen problemen met ietwat diffusere vibraties en zoek je vooral een aangename extra voor tijdens penetratieseks, dan is de Eva als hands-free vibrator zeker een aanrader.

De Eva heeft géén afstandsbediening en maar drie standen, maar die eenvoud betekent ook dat de Eva makkelijk is in gebruik en geen handleiding nodig heeft verder wat dat betreft. Het knopje is makkelijk te vinden en te bedienen. Ook tijdens penetratie.

De Eva is van vele markten thuis. Het is bedacht door een vrouwelijke ingenieur en in verschillende omstandigheden getest en goed bevonden: zo kan het speeltje probleemloos in een harnas gebruikt worden, is het ook erg leuk voor vrouw vrouw combinaties of pegging, of nog, het kan onopvallend gedragen worden om een saaie werkdag een stuk spannender te maken.

Kenmerken:

- Handenvrij
- Geen straps of harnas of interne arm nodig
- Herlaadbaar met meegeleverd oplaadstation en USB kabel
- Waterproof
- Makkelijke bedienknop
- Medical grade silione, dus lichaamsvriendelijk en zacht aanvoelend materiaal
- Eerder krachtige vibraties
- Indicator voor opladen
- Afmetingen 6,3 x 4,3 x 2,8 cm

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos