Her Ultimate Pleasure

Pipedream

€155.00
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added
Aanschouw deze "Her Ultimate Pleasure" en u begrijpt dat deze toy, met dit uiterlijk en deze benaming, nogal hoge hordes moest nemen om bij Loveware te kunnen aantreden.
 
Maar soms zijn toys op het eerste gezicht lelijk - denk aan de Magic Wand - of hebben ze een vreselijke naam - denk aan de Womanizer - , maar blijken ze toch erg goed te zijn, en dus onze selectie waardig.
De "Her Ultimate Pleasure" is een bestseller en verkoopt volgens onze distributeur als zoete broodjes, en dat kan alleen maar door de mond-aan-mond reclame zijn. Ik denk niet dat we het kunnen toeschrijven aan de kwaliteit van de materialen, de verpakking of de omschrijving van de fabrikant.
Lang geleden overigens dat we nog gelezen hadden dat een vibrator "elk verlangen" kan vervullen. Haha. Ik geef de tekst toch even mee om daarna te duiden wat er werkelijk gebeurt:

Dit is de beschrijving van de fabrikant:

"Deze 3-in-1 vibrator vervult elk verlangen: de licht gebogen schacht bereikt gemakkelijk de G-spot en stimuleert deze met 10 vibratiestanden. De andere kant van het 3-in-1 speeltje heeft een clitorisstimulator met 7 bewegingsstanden, en een zuignap met 3 zuigpatronen die met een druk op de knop een vacuüm creëert. Er is een vacuüm release functie die veilig plezier garandeert. De zuignap is afneembaar en alle functies zijn afzonderlijk te bedienen. Hij is ook waterdicht voor veilig plezier in bad of onder de douche."

Dit is dus een schrijfsel dat nergens ter zake komt of accuraat beschrijft wat er gebeurt, daarom laten wij onze toys dus altijd eerst testen! Wat er in werkelijkheid gebeurt, is dat de vibrator allesbehalve de G-Spot bereikt en qua vibraties ook helemaal niet interessant is. 

Wat écht interessant is aan deze toy is:

1) De suction cup, die over de vulva geplaatst wordt en deze op indrukwekkende wijze aanzuigt. Wat bloed en gevoel in de vulva en clitoris doet toenemen. En visueel en gevoelsmatig ànders is en verrassend prettig, opgepast wel want de suctie is erg krachtig. Doe zachtjes aan en wacht voldoende tussen elke stand.

2) De zogenaamde 'clitorisstimulator' is een TONG dames en heren! Een tong die heen en weer beweegt en die, véél meer dan om het even welke andere toy die beweert orale seks na te bootsen, het dichtst van alle tot nu toe geteste toys in de buurt komt. Het voelt zo verrassend aangenaam aan, dat we alle bezwaren wel opzij kunnen schuiven verder. Want zo zijn we dan ook wel. Een tong, géén vibrator of luchtdruk stimulator. 

Inderdaad, opgelet! U zou net als ons de indruk kunnen hebben dat deze toy de vibraties, de suctie en de tong in één en hetzelfde uiteinde combineert, maar dat is niét het geval. De vibraties zitten aan de andere kant, dus niet op de tong noch op de suction cup.

De moeite van het bekijken waard

Kortom, u gaat er voor, of niet. Maar indien wél, dan kunt u op beide oren slapen: u heeft niet alleen de minst discrete en lelijkste toy uit ons gamma, maar bent ook verzekerd van verrassend goeie en originele sensaties, op een manier die visueel minstens het bekijken waard is.

Kenmerken

Volledige lengte 25,4 cm

In te brengen lengte 12,5 cm (geen aanrader)

Diameter Ø 2,8 - 3,5 cm

Siliconen, ABS. 

10 vibratie standen in de vibrator

7 bewegingsstanden in de tong

Verwijderbare zuignappen (2 stuks) & vacuümvrijgaveknop voor snelle 'release'

Waterdicht

Inclusief een USB-oplaadkabel

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

2 jaar garantie op onze toys