Skip to main content

We-Vibe Tango X Bullet Vibrator

We-Vibe

€89.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Altijd aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Nieuwste versie van deze superkrachtige en toch vrij stille bullet, een klassieker en een all-time favoriet van Loveware.

Veel mooier nog dan voordien en vooral ook veel handiger geworden: voordien was ze volledig in hard plastic uitgevoerd, nu heeft ze een silicone greepje en berer te bedienen knopjes. Het is ook makkelijker om meteen je favoriete stand te vinden.

Tango X is nog steeds een van de weinige moderne bullets in een harde ABS-plastic behuizing in plaats van een soft touch silicone. Meteen een van de grote voordelen, want daardoor... kun je silicone glijmiddel met deze toy gebruiken! Dat is een groot voordeel als je net als wij van silicone glijmiddel houdt, of het nodig hebt!

Bovendien heeft deze Tango een intelligente vorm. Afgeplat als een lipstick, maar net zoals een lipstick is er ook een 'randje', dat dan weer gerichte stimulatie mogelijk maakt. De Tango maakt altijd indruk, is het niet door het op en neer springen - puur door de kracht van de vibratie - als ik hem werkend op onze presentatietafel leg, dan wel het door de geruisloosheid als je hem werkend in handen hebt.

Indrukwekkend, klein, discreet, een van de allerkrachtigste motoren voor zo een kleintje. Aanrader!

Kenmerken:

  • Waterproof
  • Oplaadbaar met magnetische USB lader meegeleverd
  • Kan gebruikt worden met silicone glijmiddel, jeej!
  • 9,9 cm lang en doorsnede van 2,4 cm maximaal
  • 8 vibratiestanden en zeven intensiteiten
2 jaar garantie.