Skip to main content

Je Joue Rabbit Bullet vibrator

Je Joue

€69.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een klein vibratortje met twee zijdezachte konijnenoortjes. Past in een handtas. Of in je hand voor gerichte stimulatie van gevoelige plekjes. De klassieke oortjes lijken op die van een konijntje. Je kan er heel leuk de clitoris of tepels, of schaamlippen mee 'grijpen' en masseren van twee kanten.

Het merk Je Joue heeft een unieke motor op lage frequentie, die ze zelf hebben ontwikkeld. Ze waren een van de eersten om een echte "rumbly" soort vibrator te maken. Of je de Rabbit bullet nu op een zacht kloppende of krachtig masserende stand zet, deze motor voelt alijd fijn. 

De bediening is met een plus-knop voor aan en harder, en een min-knop voor zachter en uit. In het midden zit er nog een knopje, dat je kan gebruiken om de pulsatiemodus aan te zetten.

De intensiteit van de vibratie van deze pulsatiemodus kan je ook weer harder en zachter zetten met de plus- of minknop. Je hebt dus geen standjes in de klassieke zin, waar je steeds door moet gaan klikken. Je kan elke stand harder en zachter zetten.

De Rabbit bullet van Je Joue zit in een mooi doosje met lader en gebruiksaanwijzing. 

Kenmerken:

Vijf intensiteiten en zeven patronen die je ook in telkens vijf intensiteiten kan zetten

Stil

Lichaamsveilig silicone

Waterproof

USB-lader meegeleverd

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel en reinigen met een toy cleaner of water en zeep

Twee jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos