Skip to main content

We-Vibe Nova 2 flexibele duovibrator

We-Vibe

€149.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De vernieuwde versie van deze unieke duovibrator met lange, flexibele arm. Nu zijn beide armen flexibel, waardoor de Nova 2 zich nog beter aan jouw unieke lichaam aanpast.

Doordat de clitorale arm flexibel is houdt die altijd contact met de clitoris aan de buitenkant, terwijl de grote arm je clitoris of G-spot aan de binnenkant stimuleert.

De versie 2 is ook ergonomischer en makkelijker in de bedieningsknopjes. Die zijn nu beter geplaatst en beter voelbaar.

De dubbele stimulatie is een zalig gevoel. Blended orgasms zijn makkelijk te bereiken met deze Nova 2. Nova 2 werkt erg goed als je de vibrator op een leuk plekje houdt, maar nog beter als je de toy in en uit beweegt, want ook dan verlies je het dubbele contact niet. 

Nova 2 heeft de bekende, krachtig en diepe 'rumbly' motor van We-Vibe, en is ook te bedienen met de We-Connect app op je smartphone. Luna van Climaximaal beleefde met de Nova 2 haar allereerste op afstand bestuurde orgasme. En voor haar is de Nova 2 inmiddels haar favoriete vibrator geworden:

"Op de verpakking zie ik staan; ‘Constant contact, non-stop pleasure’. I AGREE! Ook: ‘Beyond a classic rabbit vibrator.’ YES! YES! TO INFINITY AND BEYOND! En op de binnenkant van de doos; ‘Pleasure to meet you.’ Nou, YES! We-Vibe Nova 2, it is zeker een pleasure to meet you!"

Bovenop de 10 vibratiestanden die voorgeprogrammeerd zijn, kan je dan zelf je vibratiepatronen maken, een van de motoren afzetten en de andere aan, zoek je favoriete standjes! En dat kan ook in bad, want de Nova 2 is volledig waterproof en magnetisch oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Of speel met je partner op afstand, zelfs aan de andere kant van de wereld als hij of zij ook de We-Connect app heeft en je hem of haar uitnodigt.

 • twee krachtige motoren die afzonderlijk in te stellen zijn met de handige Toggle knop of met de app: kies of je alleen de clitorale arm, de inwendige arm, of allebei tegelijk wil laten vibreren. Veel variaties mogelijk ook in de intensiteit en soort vibratie.
 • lichaamsveilig silicone, de vibrator is in 1 stuk en dus heel glad zonder naadjes
 • het silicone is van het zachtere soort waar je in kan knijpen met je vagina
 • zowel de clitorale arm als de inwendige arm zijn buigbaar. De uitwendige arm is flexibel en flext met je mee. De inwendige arm kun je in een bepaalde hoek 'vast' zetten zodat de toy precies bij je past. 
 • 10 vibratiestanden en de mogelijkheid om er zelf bij te maken met de app
 • zeer stil
 • waterproof
 • CO2 neutrale productie (carbon offset)
 • 2 jaar garantie
2 jaar garantie

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Mijn roze beste vriendje

  Posted by Chris on 19th Dec 2021

  Tot hier toe mijn absolute favorietje want blended orgasm is helemaal mijn ding! Zeer mooie toy, prachtige vorm in één moderne lijn zonder prullen en frullen. Past denk ik ook voor elk lichaam want de lange arm is verstelbaar. Al houdt die de positie niet wanneer je een beetje kracht zet en nogal wild bent. Mijn fout, ik ontken zeker niet. Maar totaal geen probleem want de korte flexibele arm volgt zonder problemen alle wilde bewegingen en houdt ten alle tijde contact met de clitoris. Moet ik het hebben over de 2 krachtige, rumbly motoren? Ze gaan hard. Heel hard. Maar apart te bedienen dus no worries, er zit zeker voor iedereen en elk moment een ideaal standje tussen. Kortom, mijn roze vriendje never lets me down... Behalve als ik hem weer eens vergeet op te laden en halverwege in panne val. Ook weer mijn fout die ik al eens probeerde recht te zetten door me richting stopcontact te draaien en hem aan de draad te hangen. Werkt niet. Je krijgt hem niet aan terwijl die aan het opladen is dus het werd een sessie gedwongen edgeplay. Weer een ervaring rijker. Have fun! En lach af en toe eens kei hard om jezelf

Videos Hide Videos Show Videos