Fun Factory Lady Bi flexibele duovibrator

Fun Factory

€119.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Stimulatie van zowel de clitoris, het A-plekje achteraan de vagina als de G-spot, voor extra vochtige orgasmes. 2 apart van mekaar te regelen motoren in schacht en arm. Gekromd voor betere clitoris stimulatie. Lang gerekte body voor een gevuld gevoel. 100% waterdicht. Herlaadbaar. Makkelijk te reinigen. Sterke, stille en duurzame motor. Intuïtieve en ergonomische bediening. USB-lader meegeleverd. Stil.

De krachtige duovibrators van Fun Factory heten Miss BI en deze grotere Lady BI. Ze hebben allebei twéé motoren (één in de schacht en één in de clitorisstimulator) die je apart van mekaar kan regelen.

De Lady BI is - op vraag van klanten - een stuk langer dan de Miss BI, zodat je er dieper mee kunt penetreren. De stimulatie door middel van het trillende uiteinde achteraan (het "A"-plekje) zorgt voor overvloedig veel lubricatie en extra vochtige orgasmes.

Ook de G-spot wordt niet vergeten, dankzij de glooiing vlak na het clitoris armpje. Ik waarschuw wel voor al te gevoelige debutanten: deze Lady BI is ERG krachtig en niet echt traploos regelbaar.

Er zijn weliswaar veel standen, maar die gaan van krachtig, krachtiger naar aller krachtigst. Zachtjes, echt zachtjes, is er niet bij. De meeste vrouwen zullen dat niet erg vinden, als u wat ervaring heeft bent u meestal dankbaar voor alle extra power!

Lady BI maakt deel uit van de G5-serie van Fun Factory. Deze knappe vibrators "made in Germany" zijn stevig maar toch flexibel, in tegenstelling tot vele andere vibrators, die bij het inbrengen vaak hard en rigide zijn!

De zachtheid maakt dat u met uw vagina in de schacht kan "knijpen", en dat ze dus bij het inbrengen nooit oncomfortabel worden. 

De power van deze duovibrator is opvallend en heel indrukwekkend. Uiteraard heeft de Lady BI ook alle kenmerken van de andere G5s mee:

 

Kenmerken:

- Heel krachtige vibrator zonder al te veel trillingen in de greep.

- Press FUN to play knop: instant aan- en uitzetten!

- Vergrendeling mogelijk voor discreet transport.

- Nog flexibeler en toch stevig, verkort batterijcompartiment.

- 6 vibratie intensiteiten.

- 6 vibratie ritmes.

 

22,1 cm en Ø 4,5 cm
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader. Pas op, voor het eerste gebruik moet u de herlaadbare batterij helemaal opladen, en dat kan tot 16 uur in beslag nemen. U laadt hem op door de magnetische lader op de twee contactpunten onderaan te klikken, de USB kunt u ofwel in uw computer, ofwel via een adapter in uw stopcontact steken. Wij raden aan met een adapter te werken, bijvoorbeeld die van uw smartphone of tablet. Blijft 6 maanden standby wanneer volledig geladen. NOOIT voor langere tijd "leeg" opbergen.
100% waterproof. Reinigen met water en zeep voor en na ieder gebruik, of met een toy cleaner.
Lichaam in 100% medisch silicone. Controle unit in ABS plastic.
2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos