Fun Factory Lady Bi flexibele duovibrator

Fun Factory

€119.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Lady Bi is de koningin der duovibrators. Ze is speciaal ontworpen voor stimulatie van zowel de clitoris, het A-plekje achteraan de vagina als de G-spot, voor extra vochtige orgasmes. 

De krachtige duovibrators van Fun Factory heten Miss BI en deze grotere Lady BI. Ze hebben allebei twéé motoren (één in de schacht en één in de clitorisstimulator) die je apart van mekaar kan regelen.

De Lady BI is - op vraag van klanten - een stuk langer en aan het uiteinde dunner en nog flexibeler dan de Miss BI, zodat je er dieper mee kunt penetreren. De stimulatie door middel van het trillende smallere uiteinde achteraan (het "A"-plekje) zorgt voor overvloedig veel lubricatie en extra vochtige orgasmes.

Ook de druk op de G-spot wordt niet vergeten, dankzij de dikkere glooiing vlak na het clitoris armpje. Lady BI maakt deel uit van de G5-serie van Fun Factory. Dat slaat op de motoren die krachtig en diep vibrerend masseren. De motor in de schacht is dat. De motor in het kleinere deel trilt op een hogere frequentie en is zachter. Schakelt u ze allebei tegelijkertijd in, dan maak je een soort symfonie van deze twee soorten vibraties die bijzonder indrukwekkend en erg bevredigend aanvoelt.

Deze knappe vibrator is "made in Germany" en is stevig maar toch flexibel, in tegenstelling tot vele andere vibrators, die bij het inbrengen vaak hard en rigide zijn! De zachtheid maakt dat u met uw vagina in de schacht kan "knijpen", en dat ze dus bij het inbrengen nooit oncomfortabel worden. U kan door de buigzaamheid ook eerst omgekeerd aan de slag: breng alleen het kleinere deel oppervlakkig in en laat het grotere deel op de hele vulva rusten. Geweldig als voorspel. Of nog; deze vibrators zijn érg geschikt voor anale stimulatie. Probeer het eens, het is veilig, maar vergeet het overvloedige gebruik van watergebaseerd glijmiddel niet! ^^

Kenmerken:

- Heel krachtige vibrator zonder al te veel trillingen in de greep.

- Press FUN to play knop: instant aan- en uitzetten!

- Vergrendeling mogelijk voor discreet transport.

- Nog flexibeler en toch stevig, verkort batterijcompartiment.

- 6 vibratie intensiteiten.

- 6 vibratie ritmes.

2 apart van mekaar te regelen motoren in schacht en arm. Gekromd voor betere pasvorm en volledige interne en externe stimulatie. Lang gerekte body met de juiste welvingenvoor een gevuld gevoel. 100% waterdicht en van medische materialen gemaakt in Bremen Duitsland. Herlaadbaar. Makkelijk te reinigen. Sterke, stille en duurzame motor. Intuïtieve en ergonomische bediening. USB-lader meegeleverd. Stil.

 

22,1 cm en Ø 4,5 cm
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader. Pas op, voor het eerste gebruik moet u de herlaadbare batterij helemaal opladen, en dat kan tot 16 uur in beslag nemen. U laadt hem op door de magnetische lader op de twee contactpunten onderaan te klikken, de USB kunt u ofwel in uw computer, ofwel via een adapter in uw stopcontact steken. Wij raden aan met een adapter te werken, bijvoorbeeld die van uw smartphone of tablet. Blijft 6 maanden standby wanneer volledig geladen. NOOIT voor langere tijd "leeg" opbergen.
100% waterproof. Reinigen met water en zeep voor en na ieder gebruik, of met een toy cleaner.
Lichaam in 100% medisch silicone. Controle unit in ABS plastic.
2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos