Fun Factory Bi Stronic Fusion duopulsator

Fun Factory

€169.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Stronics zijn heen-en-weer bewegende toys voor je G-spot en inwendige clitoris, en ook wel voor je uitwendige, zeker in het geval van deze Bi Stronic Fusion die naast de pulserende schacht ook een zachte uitwendige vibrator heeft. 

Pulsators zijn unieke toys, de enige zelfstandig heen en weer bewegende toys op de markt. Getekend: Het Duitse Fun Factory, niet voor niets ons favoriete merk.

Deze toys schudden en stoten heen en weer, het is absoluut indrukwekkend en zeer plezant.

Ideetjes?

Natuurlijk:

SAMEN MET JE PARTNER 

Combineer cunnilingus, anale stimulatie, of waar je ook maar zin in hebt met G-spot stimulatie, zonder dat jullie beiden de focus verliezen. Ook als je partner een pauze wil, en jij (nog) niet, kun je je STRONIC erbij halen ! 

ZONDER HANDEN 

Liggend op je buik of op je rug, kun je een kussen gebruiken als stootkussen waar je STRONIC tegen kan pulseren. Stel je STRONIC in op het door jouw gewenste ritme en geef je over aan je fantasieën. Mag het wat interactiever? Gebruik je handen om te bladeren in je favoriete erotische roman of doe aan sexting met je geliefde.   

HAAL ER EEN VIBRATOR BIJ 

De clitoris is een stuk groter dan je denkt. Het is een structuur die zich rond je vulva en dus een stuk binnen in je lichaam bevindt. Maak je orgasmes een stuk krachtiger door je favoriete oplegvibrator te combineren met je STRONIC die je G-spot en de beentjes van je clitoris binnenin masseert.   

 

Bijzonder voor deze Bi Stronic Fusion is de extra vibratie arm: wil je de vibratie op je clit niet 'kwijt',dan moet je deze Bi Stronic Fusion wel 'bij de vlinder grijpen' en hem zo tegen je clitoris houden, terwijl de stoter heen en weer gaat. Deze Bi Stronic Fusion is in dat geval dus niet handenvrij. Wil je handenvrij, dan vraag je aan een partner om de toy vast te houden of dan kies je voor een van de andere Stronics.

 

Twee jaar garantie op al onze sekstoys!