Sincerely Silicone Bunny Plug

Sportsheets

€39.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Cutie alert! Een pront paars konijnenstaartje op een flexibele silicone buttplug. De buttplug is mooi glad en geeft wat mee, al kun je niet in het materiaal drukken.

 

Je kan hem inbrengen en ermee pronken. Tijdens penetratieseks voel je de plug heel goed zitten, omdat de vagina door de plug een andere, nauwere vorm krijgt. De druk op je erogene zones prikkelt al je zenuwuiteinden en versterkt de climax.

 

Deze kwaliteitsvolle silicone Bunny plug is geschikt voor beginners. Eens de plug 'geland' is, voel je het steeltje niet meer, alleen het donzige gekietel van het staartje en de aangename druk van het speeltje. 

 

Even over de verpakking, die is cadeauwaardig! Het is een doosje met een deurtje en aan de binnenkant vind je een geestige ode aan de geliefde aan wie je de Silicone Bunny Plug schenkt: "Thoughts of you makes my heart beat loud. It sounds like elephants jumping out of trees"

 

 

 

Kenmerken

 

- De totale lengte van deze Bunny Plug is 14 cm. Het deel dat je kan inbrengen is een 6 cm lang. Het steeltje is dun en 2 cm lang, wat comfortabeler is dan dik en kort. Het stimulerende kegeltje van de plug zelf is 4 cm lang en maximaal 2,5 cm op het breedste punt.

 

- Gemakkelijk schoon te maken met milde zeep en water. Het staartje zal terug mooi opbollen als je er net zoals met je haren even met een haardroger doorheen gaat. Faux fur!

 

- Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.

 

 

2 jaar garantie.