Blush Avant D1 Silicone Zuignapdildo

€69.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Deze mooie Avant D1 zuignapdildo van Blush is even lang als de D3 maar heeft een gladde, niet golvende schacht en een niet enorm geprononceerde eikel. Een realistischer model dus.

Er zit een lichte curve in, maar die is omgekeerd aan wat je zou verwachten voor G-Spot stimulatie. De D1 is naar een ietwat naar onder buigende penis gemodelleerd.

De eikelrand is toch heel voelbaar! Dus als je deze naar boven houdt kun je de G-plek of prostaat adequaat stimuleren. Maar door de naar beneden gerichte curve kun je hem ook gebruiken voor stimulatie van de andere zijden van de vagina. 

De Avants zijn allemaal uitgevoerd in platinum cured silicone (de meest lichaamsveilige silicone). De kleurtjes zijn vrolijk en helder. Het materiaal is erg glad, lekker squishy maar toch stevig. Heel fijn om aan te raken!

En dan is er nog die zuignap. Een echt goed zuigende zuignap is toch uitzonderlijk, en deze blijft echt heel erg goed plakken, ook tegen een wand. De Avant zuignappen weerstaan flinke heen-en weer bewegingen zonder probleem. Probeer de doggie style positie met een Avant, een echte belevenis!

 

Kenmerken

Gemaakt van platinum silicone, makkelijk te reinigen dus en zeer duurzaam

Een zeer krachtige zuignap waar je op kan rekenen, ook in vochtige omstandigheden

Size-queens opgelet!

Vrij van ftalaten en latex

19 cm totale lengte (17,50 cm in te brengen) x 3.80 cm diameter maximaal

Regenboogkleurtjes

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel en te reinigen met water en zeep (dan wel goed naspoelen) of met toy cleaner.

 

Het merk

Blush is een Amerikaans merk dat in China produceert in eigen fabriek. Het zijn eigen creaties en motoren op maat. Je vindt de Blush creaties dan ook bij geen enkel ander merk, zoals dat met andere generisch Chinese producten soms het geval is. Blush producten zijn 'originals'.

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos