Skip to main content

Blush Avant D3 Silicone Zuignapdildo

Blush

€69.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze flinke Avant D3 zuignapdildo van Blush is ideaal voor als je een dikkere dildo en een gevuld gevoel wil. Als je zo iets hebt van, go big or go home!

De eikel is omvangrijk! Dat en de golvende vorm maken dat je G-plek of prostaat intens gestimuleerd kan worden bij het in- en uit bewegen. Draai je hem om, dan wordt de achterkant van de vagina gestimuleerd - wat ook de moeite van het exploreren waard is.

De Avant is uitgevoerd in platinum cured silicone (de meest lichaamsveilige silicone). De kleurtjes zijn om op te eten. Het materiaal is erg glad, lekker squishy maar toch stevig. Heel fijn om aan te raken.

En dan is er nog die zuignap. Een echt goed zuigende zuignap is toch uitzonderlijk, en deze blijft echt heel erg goed plakken, ook tegen een wand. De Avant zuignappen weerstaan flinke heen-en weer bewegingen zonder probleem. Probeer de doggie style positie met de Avant, een echte belevenis!

 

Kenmerken

Gemaakt van platinum silicone, makkelijk te reinigen dus en zeer duurzaam

Een zeer krachtige zuignap waar je op kan rekenen, ook in vochtige omstandigheden

Size-queens opgelet!

Vrij van ftalaten en latex

20.00 cm totale lengte (18,00 cm in te brengen) x 4.45 cm diameter maximaal

Regenboogkleurtjes

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel en te reinigen met water en zeep (dan wel goed naspoelen) of met toy cleaner.

 

Het merk

Blush is een Amerikaans merk dat in China produceert in eigen fabriek. Het zijn eigen creaties en motoren op maat. Je vindt de Blush creaties dan ook bij geen enkel ander merk, zoals dat met andere generisch Chinese producten soms het geval is. Blush producten zijn 'originals'.

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Superzachte funky dildo met sterke zuignap

    Posted by Saskia on 21st Dec 2021

    Met deze dildo is het niet direct liefde op het eerste zicht, kleuren niet mijn standaardding maar oh boy maakt hij het goed met zijn eigenschappen.... Gemaakt van superzacht siliconen voelt hij super aan en is ongelofelijk flexibel wat heel fijn is in combinatie met de ultrasterke zuignap. Een sessie in de douche wordt zo een feest van begin tot einde!

Videos Hide Videos Show Videos