Blush Pride by Avant 3 lesbian pride dildo met zuignap

Blush

€39.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Pride by Avant dildo's van Blush dragen de diversiteitsboodschap luid en duidelijk uit. Elk stuk is met veel zorg ontworpen met Pride en Pleasure in gedachten.

Deze Lesbian Pride P3 (en ook de P1) is absoluut beginner-friendly. De eikel van deze dildo is KLEINER dan de schacht, wat penetratie heel toegankelijk en gradueel maakt. De pink stripes zijn helder en prachtig om zien. Het materiaal squishy en fijn om aan te raken.

De Pride collectie van Blush is er in vele kleuren, vormen en maten. Allemaal in platinum silicone, wat betekent dat het materiaal niet echt vuil kan worden. Het is niet poreus. Gewoon afwassen met water en zeep volstaat, en de kleurtjes blijven altijd mooi!

De zuignap is heel sterk en verschuift niet makkelijk. Dat is een pluspunt als je de dildo handenvrij wil proberen. Het formaat van deze Pride by Avant 3 is eerder klein en dun, in lesbian pride kleuren. Het design is dat van een kleine, realistische fallus.

De zuignap basis blijft plakken op elk glad, vlak oppervlak en past in elk harnas!

En dan het gevoel, altijd subjectief natuurlijk, maar: deze Avants zijn aan de buitenkant zacht en fluwelig, je knijpt er heel gemakkelijk in als in een stressballetje. Maar toch zijn ze stevig. Ze zijn ook heel veerkrachtig.

Je kan ze zo veel buigen als je wil, ze komen altijd meteen super mooi terug in de beginstand. 

 

Kenmerken

Gemaakt van platinum silicone, makkelijk te reinigen dus en zeer duurzaam

Een zeer krachtige zuignap waar je op kan rekenen, ook in vochtige omstandigheden

Vrij van ftalaten en latex

13,97 cm totale lengte (12,70 cm in te brengen) x maximaal 3,18 cm diameter 

Prachtig heldere Lesbian Pride kleurtjes

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel en te reinigen met water en zeep (dan wel goed naspoelen) of met toy cleaner.

 

Het merk

Blush is een Amerikaans merk dat in China produceert in eigen fabriek. Het zijn eigen creaties en motoren op maat. Je vindt de Blush creaties dan ook bij geen enkel ander merk, zoals dat met andere generisch Chinese producten soms het geval is. Blush producten zijn 'originals'.

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos