Arwave Voy Aanpasbare Silicone Masturbator

€89.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

Een masturbator naar ons hart! Tweezijdig - dus de tip van de penis kan nog komen piepen terwijl de sleeve gehanteerd wordt, instelbaar - met acht verschillende diameters krijg je  veel variatie naargelang de goesting.

En.. en.. en.. in een silicone materiaal uitgevoerd!

Dat laatste is wat ons betreft meteen de grootste troef. Silicone voor een sleeve betekent dat de sleeve een pak langer meegaat en werkelijk goed proper te maken is.

Dat is met de andere sleeves - meestal in TPR of TPE of nog andere zachte materialen uitgevoerd - toch altijd een andere zaak. Het is altijd meer of minder poreus, waardoor je sleeve vocht kan opnemen en op de duur toch aan vervanging toe zal zijn. Dat probleem is hiermee EINDELIJK opgelost.

Niet dat we niet steeds al op zoek waren naar sleeves in silicone of betere materialen - zeker wel - maar tot nu toe bleken die probeersels veel te hard en dus allesbehalve aangenaam als masturbator.

Deze Voy is echter ook nog eens zacht en aangenaam, met bobbels binnenin die je dichter op mekaar kan laten komen, en heerlijke horizontale ribbels voor de sensatie van steeds weer penetreren.

De Voy is dus een innovatie, een hoogwaardige premium masturbator waarvan maker Arcwave zegt dat het met "Clean Tech" Silicone is gemaakt, dat de penis zacht omsluit en zich flexibel aanpast. Met 8 variaties in druk, door eenvoudigweg aan de knop te draaien.

Dit instelbare gegeven zorgt natuurlijk voor heel wat extra genotsmogelijkheden tijdens een handjob! Wil je het liever nauw of liever wat losser, dat kan allemaal met de Voy in een letterlijke handomdraai.

De Voy ziet er bovendien prachtig uit. Niet te groot, niet te opvallend, ligt zeer goed in de hand en biedt met het hardere tussenstuk altijd de perfecte grip. De masturbator is open - perfect ook voor de langere penis en voor extra stimulatiemogelijkheden tijdens gebruik. Ook het schoonmaken is daardoor een stuk makkelijker!

Met zijn twee beschermkapjes is de masturbator ineens stofdicht opgeborgen, en de kapjes zijn ook voorzien van ventilatiekanalen, zodat de Voy snel en goed kan drogen en dus in topconditie blijft.

Een klein flesje pjur glijmiddelgel op waterbasis (10 ml) is inbegrepen.

8,5 cm x 11,5 cm.

Binnenste Ø variabel.

Gewicht 358 g.

Silicone, ABS.

Twee jaar garantie.