Sincerely Metal Bunny Plug

€34.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Hoe schattig! Een zacht konijnenstaartje op een mooi glimmende metalen plug. De buttplug is zeer glad gepolijst en vrij van nikkel of andere narigheden.

Je kan hem inbrengen en ermee pronken. Tijdens penetratieseks voel je de plug heel goed zitten, omdat de vagina door de plug een andere, nauwere vorm krijgt. De druk op je erogene zones prikkelt al je zenuwuiteinden en versterkt de climax.

Deze kwaliteitsvolle metalen Bunny plug is geschikt voor beginners. Eens de plug 'geland' is, voel je het steeltje niet meer, alleen het donzige gekietel van het staartje en de aangename druk van het speeltje. 

Even over de verpakking, die is cadeauwaardig! Het is een doosje met een deurtje en aan de binnenkant vind je een leuke tongue in cheek spreuk of ode aan de geliefde aan wie je de Metal Bunny Plug schenkt: "I don't need the stars in the night. I found my treasure. All I need is you by my side so shine forever."

 

Kenmerken

- De totale lengte van deze Bunny Plug is 14 cm. Het deel dat je kan inbrengen is een 6 cm lang. Het steeltje is dun en 2 cm lang, wat comfortabeler is dan dik en kort. Het stimulerende kegeltje van de plug zelf is 4 cm lang en maximaal 2,5 cm op het breedste punt.

- Gemakkelijk schoon te maken met milde zeep en water. Het staartje zal terug mooi opbollen als je er net zoals met je haren even met een haardroger doorheen gaat. 

- Te gebruiken met watergebaseerd of siliconengebaseerd glijmiddel.

2 jaar garantie