Njoy Pfun metalen buttplug

Njoy

Was: €129.00
Now: €116.10
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze P-Fun plug van Njoy gaat iets verder dan de Pure Plugs en levert een stevige, gecontroleerde massage van de mannelijke G-spot of prostaat. Zoals u van Njoy gewend bent is dit een luxueuze anale plug van de hoogste kwaliteit.

De P-Fun kan voor langere periodes gedragen worden omdat de basis erg smal is en dus comfortabel tussen de billen plaatsneemt.

De plugs zijn gemaakt van roestvrij staal en met de hand afgewerkt. Deze stukken zijn hypoallergeen en gaan een leven lang mee.

Het uiterst gladde, niet poreuze oppervlak en het gewicht van de toys vergemakkelijken de penetratie.

De plug kan met de hand geactiveerd worden of met de spieren van de gebruiker zelf voor een 'zonder handen' prikkelende massage van de prostaat.

Gebruiken

Roestvrij staal kan in het begin wat koud aanvoelen, maar het warmt ook zeer snel op en houdt de warmte en de lichaamstemperatuur lang vast. Als u van een spelletje houdt kunt u de plug een paar minuten in de koelkast leggen voor een koude sensatie op een warm plekje. Hij kan wel niet tegen een verblijf in de diepvriezer! Of u kunt hem even in heet water opwarmen. U hebt er maar heel weinig glijmiddel bij nodig, een druppeltje maakt de toy al prachtig glad en glibberig.

Lengte: 8,9 cm Diameter bol: 3,2 cm
Schitterend glanzend roestvrij staal.
De P-Fun plug kan gereinigd worden met zeep en warm water, gewoon onder de kraan. Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen.
Alle toys van Njoy zijn in 316-graads roestvrij staal gegoten, en worden met de hand gepolijst tot ze een perfecte, glanzende, mooi gladde staat van afwerking hebben gekregen.
2 jaar garantie, in de praktijk onverwoestbaar.

Videos Hide Videos Show Videos