Njoy Fun Wand metalen dildo

€125.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

De Fun Wand is glanzend, glad en van zwaar stainless steel gemaakt. Het is een prachtig object en een functionele dildo ineen.

Gebruik hem in combinatie met orale stimulatie, om de g-spot te stimuleren. Met even veel gemak draait u de toy om voor anale verwennerij met de gegradueerde balletjes.

Dit zijn toys die met liefde worden gemaakt, en ze zijn nog mooier in het echt dan op de foto.

De superieure graad betekent dat het materiaal bestand is tegen corrosie, en dat het simpelweg een leven lang meegaat. Hetzelfde materiaal wordt ook voor medische toepassingen gebruikt.

Gebruiken:

Roestvrij staal kan in het begin wat koud aanvoelen, maar het warm ook zeer snel op en houdt de warmte en de lichaamstemperatuur lang vast. Als u van een spelletje houdt kunt u de dildo een paar minuten in de koelkast leggen voor een koude sensatie op een warm plekje. Hij kan wel niet tegen een verblijf in de diepvriezer! Of u kunt hem even in heet water opwarmen. U heeft er maar heel weinig glijmiddel bij nodig, een druppeltje maakt de toy al prachtig glad en glibberig.

20cm lang. Diameter grootste balletjes: 2,5cm. Diameter kleinste balletje: 1,9cm. Weegt 340 gram.
Schitterend glanzend metaal.
De Fun Wand kan gereinigd worden met zeep en warm water, gewoon onder de kraan. Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen.
Alle toys van Njoy zijn in 316-graads roestvrij staal gegoten, en worden met de hand gepolijst tot ze een perfecte, glanzende, mooi gladde staat van afwerking hebben gekregen.
2 jaar garantie, in de praktijk onverwoestbaar