Njoy Fun Wand metalen dildo

Njoy

Was: €125.00
Now: €112.50
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Fun Wand is glanzend, glad en van zwaar stainless steel gemaakt. Het is een prachtig object en een functionele dildo ineen.

Gebruik hem in combinatie met orale stimulatie, om de g-spot te stimuleren. Met even veel gemak draait u de toy om voor anale verwennerij met de gegradueerde balletjes.

Dit zijn toys die met liefde worden gemaakt, en ze zijn nog mooier in het echt dan op de foto.

De superieure graad betekent dat het materiaal bestand is tegen corrosie, en dat het simpelweg een leven lang meegaat. Hetzelfde materiaal wordt ook voor medische toepassingen gebruikt.

Gebruiken:

Roestvrij staal kan in het begin wat koud aanvoelen, maar het warm ook zeer snel op en houdt de warmte en de lichaamstemperatuur lang vast. Als u van een spelletje houdt kunt u de dildo een paar minuten in de koelkast leggen voor een koude sensatie op een warm plekje. Hij kan wel niet tegen een verblijf in de diepvriezer! Of u kunt hem even in heet water opwarmen. U heeft er maar heel weinig glijmiddel bij nodig, een druppeltje maakt de toy al prachtig glad en glibberig.

20cm lang. Diameter grootste balletjes: 2,5cm. Diameter kleinste balletje: 1,9cm. Weegt 340 gram.
 
Schitterend glanzend metaal.
 
De Fun Wand kan gereinigd worden met zeep en warm water, gewoon onder de kraan. Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen.
 
Alle toys van Njoy zijn in 316-graads roestvrij staal gegoten, en worden met de hand gepolijst tot ze een perfecte, glanzende, mooi gladde staat van afwerking hebben gekregen.
2 jaar garantie, in de praktijk onverwoestbaar

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Njoy fun ride

    Posted by Chris on 23rd Dec 2021

    Wat. Een. Juweeltje! En deze komt, terecht, ook nog eens in een houten kistje, binnenin bekleed met fuchsia satijn. Laat je zeker niet afschrikken door harde toys van glas of metaal. Ze zien er misschien hard, gevaarlijk en stoer uit, maar ze kunnen heel lief en zacht uit de hoek komen en gebruikt worden. Ze hebben ook maar weinig glijmiddel nodig om lekker te glibberen wat ik een sterk pluspunt vind voor anale stimulatie. Spelen met temperatuur, is ook altijd leuk. Na een eerste opwarming en stimulatie met handen en vingers, het koude staal van deze Njoy fun wand over je erogene zones voelen gaan, kan je doen rillen van genot. Dit zware stuk staal met elegante vorm ziet er niet alleen prachtig uit, het voelt ook heel lekker. Op verschillende manieren te gebruiken en voor elk lichaam geschikt. Of het nu met de 3 graduele balletjes is of het iets grotere bolletje aan de andere kant, hij raakt altijd wel ergens een lekker plekje. In gebruik, doet de vorm mij ook al eens denken aan de hendel om een oude auto in gang te slingeren... Go on, slinger je motor in gang en maak een zalige rit!