Xena glazen dildo type Fun Wand

Sensual Glass

€37.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Xena lijkt qua vorm erg op onze geliefde Njoy Fun Wand. Maar da van glas! De Xena is aan de ene kant een hele leuke G-spot of prostaatstimulator en aan de andere kant is ze gegradueerd. Wat opnieuw erg leuk kan zijn voor G-spot, prostaat of gewoon om de zenuwuiteinden en spieren van de anus te stimuleren bij het in - en uit bewegen.

Deze glazen dildo's zijn handgeblazen, gehard en veilig voor gebruik. Tenzij je hem laat vallen en er een barst in komt, kan je hem bij normaal gebruik niet stuk maken. Glas is super hygienisch, verleidelijk mooi en gaat je leven lang mee.

Glas is niet poreus en uiterst glad. Je hebt er weinig kuiswerk aan, en je hebt er maar weinig glijmiddel voor nodig. In tegenstelling tot silicone dildo's verdragen glazen dildo's alle soorten glijmiddelen, zodat je ook je favoriete silicone glijmiddel kan gebruiken.

Verder is het met een glezen dildo mogelijk om temperatuurspelletjes te spelen. Je kan hem opwarmen in een warm badje of onder de warme kraan of afkoelen in een badje met ijs of in de koelkast.

 

Penetratie met een warme glazen dildo voelt super comfortabel aan. Je bloedvaatjes gaan er van uitzetten, en dat verbetert en bevordert de bloeddoorstroming in je erogene zones. Een zalig gevoel!

 

Een koude glazen dildo doen je spieren samentrekken wat op zich ook een aparte sensatie kan zijn. Glas houdt de koude of warme temperatuur lang aan, zodat je er lang plezier van hebt.

Wees wel behoedzaam met temperatuurschommelingen, check even of je dildo niet te koud of te warm is. Hou het veilig voor jezelf en je partner.

Afmetingen: Diameter 2.4 -2.8 x lengte 18 cm