Skip to main content

Njoy Pure Wand metalen dildo

Njoy

€159.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Njoy Pure Wand werd ontworpen op een moment dat goede G-spot-toys nog onbestaande waren. Het is nog steeds een van de meest populaire G-spot toys voor de kenners.

Door de twee bolle uiteinden, een kleinere en een grotere, en de genereuze greep kunt u relaxed achterover liggen terwijl u of uw partner de toy hanteert. De zwaarte van de toy maakt een gerichte, stevige drukmassage mogelijk zonder veel moeite.

De Pure Wand is met de hand gemaakt in de Verenigde Staten en perfect hoogglanzend afgewerkt. Dit zijn toys die met liefde worden gemaakt, en ze zijn nog mooier in het echt dan op de foto.

De superieure graad betekent onder meer dat het materiaal bestand is tegen corrosie, en dat het simpelweg een leven lang meegaat. Hetzelfde materiaal wordt ook voor medische toepassingen gebruikt.

Gebruiken:

Roestvrij staal kan in het begin wat koud aanvoelen, maar het warmt ook zeer snel op en houdt de warmte en de lichaamstemperatuur lang vast. Als u van een spelletje houdt kunt u de dildo een paar minuten in de koelkast leggen voor een koude sensatie op een warm plekje. Hij kan wel niet tegen een verblijf in de diepvriezer! Of u kunt hem even in heet water opwarmen. U heeft er maar heel weinig glijmiddel bij nodig, een druppeltje maakt de toy al prachtig glad en glibberig.

Afmetingen:

20cm lang. Diameter grootste uiteinde: 3,8cm. Diameter kleinste uiteinde: 2,5cm. Weegt 680 gram.

Kleur:

Schitterend glanzend metaal.

Onderhoud:

De Pure Wand kan gereinigd worden met zeep en warm water, gewoon onder de kraan. Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen.

Materiaal:

Alle toys van Njoy zijn in 316-graads roestvrij staal gegoten, en worden met de hand gepolijst tot ze een perfecte, glanzende, mooi gladde staat van afwerking hebben gekregen.

2 jaar garantie, in de praktijk onverwoestbaar.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    “Een krom stuk staal als sextoy?” hoor ik u denken.

    Posted by VVdV on 17th Dec 2021

    “Een krom stuk staal als sextoy?” hoor ik u denken. En wat voor een geweldig stuk staal dat het is! De makers hebben de exact goeie kromming gevonden voor de G-spot én de prostaat. Beide houden wel van een hard, zwaar voorwerp dat je stevig kan hanteren. Je voelt het direct eens je bezig bent, je hoeft niet te twijfelen, met deze toy mag je zeker zijn dat je een G-spot hebt. Ik leg het graag onder mijn zij zodat de toy en ik eerst even kunnen opwarmen, wat siliconen glijmiddel erbij en dan richting een soort van orgastische staat dat de G-spot al eens durft te veroorzaken. Ooit eens op een mannelijk proefpersoon gebruikt en zijn prostaat was er ook heel blij mee. Daarnaast is het zo duurzaam dat je het in je erfenis kan opnemen of er een inbreker mee kan neerslaan. Ook nog eens veelzijdig, dat stuk staal.