Puissante Mini Coco

Puissante

€89.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Mini Coco is uit! Een prachtige versie van de bestsellende Coco van het Franse merk Puissante, maar dan zonder de langwerpige vibrator. De Mini Coco is met andere woorden een elegante luchtdrukvibrator die erg ergonomisch in de handpalm past en een krachtige suctie heeft. 

Hét antwoord als u een mooie luchtdruktoy zoekt aan een redelijke prijs in een streelzacht materiaal. En als u geen boodschap heeft aan vibraties daarbij.

De Mini Coco is een mooi voorwerp, en de verpakking is zoals steeds bij Puissante erg cadeauwaardig. De Mini Coco wordt net als de Coco geleverd in een mooie bewaardoos met klapdeksel. Er is een magnetische lader bij en een katoenen opbergzakje.

De motor is krachtig! Met zeven standen die in intensiteit toenemen en drie random standen.

Luchtdrukvibrators werken doordat ze via een intern mechanisme lucht wervelen rond de clitoris. Een beetje als water uit de douche kop waarvan sommige vrouwen het plezier gaandeweg hebben ontdekt. Het komt er op neer dat er lucht langs de clit glijdt. Dat is een subtiel gevoel dat voor veel vrouwen heel aangenaam is. Veel vrouwen rapporteren dat ook op de laagste stand een orgasme mogelijk is, en vaak meerdere keren na mekaar. Ook perfect te combineren met penetratie in partnerseks of met een dildo / vibrator.

Het materiaal van de Mini Coco is met zorg gekozen. Medisch silicone is het meest geschikte materiaal omdat het hypoallergeen is (geen ftalaten of latex) en dus veilig voor het lichaam. Hij voelt ook uiterst glad en zacht aan, waardoor hij nog aangenamer is in gebruik.
Mini Coco is waterproof en kan worden gebruikt onder de douche of in bad.
Inbegrepen - USB magnetische oplaadkabel + Documentatie + Reistasje
Size: Length: 9 cm Width: 4.8 cm Height: 3.8 cm
Packaging size: Length: 12,5 cm Width: 9 cm Height: 7.65 cm
Noise (dB): 55 dB
Composition: Medical silicone
Weight: 68,6g without packaging 228g with packaging
Charging time: 83~89 mins
Discharging time: 45 mins
Functions: Pulsed air | | Modes | 10 intensities
Waterproof? Yes. IPX7 Depth of 1m

 

2 jaar garantie.