Skip to main content

Puissante Toupie

Puissante

€59.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

Toupie is de geinige tweede creatie van het Franse merk Puissante, van de jonge Franse ingenieur, Marie Comacle. Ceci n'est pas une Toupie! Op zijn Belgisch: "Dit is geen tol!" Het ziet er wel zo uit, en je kan er erotisch mee spelen.

De Toupie is een mooi voorwerp, en de verpakking is zoals steeds bij Puissante erg cadeauwaardig. De Toupie van Puissante kan voor massage van de vulva, voor pinpoint stimulatie van de clitoris, maar ook voor de penis of de schouders, of massage van alle andere delen van het lichaam worden gebruikt.

Er zijn meerdere manieren om te plezieren en te stimuleren en de verschillende platte, dunne, puntige of juist afgeronde delen houden het interessant. 

Wat ons betreft is het een nieuwe versie van het vibrerende eendje van vroeger: je herkent het niet als een sekstoy, maar toch is het er één. Alleen is de Toupie toch een pak functioneler en dus béter dan vibrerende eendjes.

Toupie is géén inwendige toy, al kan je de bolletjes van de twee uiteinden uiteraard altijd aan de ingang van de vagina of anus houden en een klein stukje inbrengen.

De motor is krachtig! Met zeven standen die in intensiteit toenemen en drie random standen.

De Toupie wordt net als de Coco geleverd in een mooie bewaardoos met klapdeksel. Er is een magnetische lader bij en een katoenen opbergzakje.

 

Waterproof

Medische silicone

USB-lader magnetisch bijgeleverd

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos