Joupie

€29.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Deze vitamine Joupie krijgt u cadeau bij aankoop van een Amorino, Miss Bi, Lady Bi of Bi Stronic Fusion van Fun Factory vanaf mei 2022 en zo lang de voorraad strekt.
Adding to cart… The item has been added

Slank vibratortje op batterijen (2xAA) van Fun Factory. De Joupie is erg geschikt als eerste vibrator als u wil oefenen met penetratie, omdat de vibrator erg dun is. Het formaat is zeldzaam op de markt, de meeste vibrators zijn dikker in diameter of in plastic uitgevoerd.

De Joupie wordt gemaakt in Duitsland en is overtrokken met een laagje silicone dat erg goed glijmiddel vasthoudt, zodat u de Joupie met een beetje watergebaseerd glijmiddel extra glad kan maken zonder dat uw glijmiddel van de toy af glijdt. Het uiterst dunne uiteinde van de Joupie is zacht en flexibel.

Doordat de punt dun is kan de Joupie extra makkelijk ingebracht worden, en doordat de punt flexibel is zit er een extra leuk bewegend effect in door de vibratie. Dat maakt dat het uiteinde van de Joupie ook heel geschikt is als voorbereidend spel op de schaamlippen en de clitoris. Het is dus zeker ook een vibratortje dat uitwendig veel plezier kan doen.

2 AA batterijtjes, niet meegeleverd.

Waterproof.

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.

 

Deze exclusieve "vitamine" Joupie krijgt u cadeau bij aankoop van een Amorino, Miss Bi, Lady Bi of Bi Stronic Fusion van Fun Factory vanaf mei 2022 en zo lang de voorraad strekt.

Twee jaar garantie op al onze toys.