Skip to main content

Love to Love Wonderlover

Love To Love

€154.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Love to Love wonderlover is een indrukwekkend mooie glanzende toy voor dubbele stimulatie, zoals de Womanizer Duo, de Tracy's Dog of de Puissante Coco dat ook zijn. Suctie aan de ene zijde en een vibrerende inwendige toy aan de andere kant dus. 

De uitwendige arm met flexibel suctie-mondje pas je op de vulva /mik je op de clitoris. De luchtdrukstimulatie heeft volgens de fabrikant een 'flapping' innovatie, waarbij het membraan van links naar rechts en van boven naar onder beweegt, wat niet alleen voor een interessantere stimulatie maar ook voor resonantie zou zorgen.

Nog een verschil met beide genoemde toys is dat de inwendige arm van de Wonderlover een groot ei is, en dus geen dildo vorm heeft. Het ei is mooi rond en glad, en 'behoorlijk aan de maat' volgens reviewer Luna van Climaximaal. De bolle vorm zorgt er wél voor dat de toy stevig op haar plaats blijft, en als het ware naar binnen gezogen wordt. De kans dat je deze tijdens het dansen in de discotheek of tijdens het boodschappen doen zou kwijt raken is klein.

Door de grotere druk van de ronde vorm word de G-plek zeer dwingend gestimuleerd en wordt het mogelijk om een goeie intense dubbele stimulatie van de clitoris te beleven. Als je de stimulaties goed afwisselt en er controle over bewaart, kan je een bijzonder intens orgasme beleven.

Want het geheim is een goeie controle van de twee soorten stimulaties, binnenkant en buitenkant, en timing en controle om je orgasme intenser te maken en te verlengen. Om dat te bereiken heeft de Wonderlover een eenvoudige afstandsbediening die gewoon goed werkt.

In the heat of the moment is het namelijk soms wat lastiger om de knopjes van de Womanizer of de Coco, die zich op de toy zelf bevinden, adequaat te bedienen, terwijl je de Wonderlover met de afstandsbediening in de hand precies en snel kunt laten stoppen, starten, verminderen of vermeerderen in intensiteit, met één druk op de knop.

Bovendien is de Wonderlover in een beeldschoon glanzend silicone uitgevoerd: "iridescent", wat wil zeggen haast van binnenuit glanzend of glimmend. En de afstandsbediening heeft zo'n leuk retro light-up paneel. The eighties discovibe dus een beetje!

De toy zelf valt in de smaak van reviewer Luna, of wat dacht je van deze conclusie: "Ik ben een GROOT fan van deze Love to Love Wonderlover! Wat een apparaat! Wat een geweldige afstandsbediening! Wat een heerlijke verpakking! De trillingen tegen je G-spot zijn heel diep en lekker en WOW en in combinatie met de luchtdrukstimulatie al helemaal 100.000 point. Hij is intens, dus ik zou ‘m zeker niet aan beginners aanraden, maar zoek je een toy waarmee je op een heel fijne manier kan spelen met verschillende stimulaties tegen je clitoris en G-spot, dan is de Wonderlover jouw toy! De Wonderlover lights up a room. De Wonderlover definitely lights up my room! En dan heb ik het dus niet alleen over de afstandsbediening."

Kenmerken

• 3 'flapping' patronen en 5 intensiteiten (clitorale stimulator)

• 3 vibratie patronen en 5 intensiteiten (interne stimulatie - vibrerend ei) 

• Materiaal: Silicone & ABS

• Afmetingen inwendig trilei: 9,8 x Ø3,9 cm 

• Bereik van de afstandsbediening: 10 m

• Opladen met magnetische lader meegeleverd:

Speeltje: Oplaadtijd: 1u15 / Autonomie: 1u50

Afstandsbediening: Oplaadtijd: 1u10 / Autonomie: 30u 

• Waterdichtheid IX7

Nog eens wat de Wonderlover doet op een rijtje:

• Dubbele stimulatie: vibreren inwendig en 'flapping' suctie uitwendig

• Bolle eivorm voor perfect vasthouden in de vagina

• Handenvrije stimulatie mogelijk tot climax

• Flappend design: op- en neergaande bewegingen en heen-en-weer bewegingen

• Flexibele nek voor meer aanpasbaarheid

• Afstandsbediend speeltje

• Achtergrondverlichting LED (speeltje en afstandsbediening)

• Te reinigen met toy cleaner of water en zeep, gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

2 jaar garantie op onze toys